Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Όσκαρ Γκαρθία για τον χαμό της κόρης του

11:26 - 11/02/2023

Μια συνέντευξη που «ραγίζει» καρδιές έδωσε στο «Athletic» ο Όσκαρ Γκαρθία, με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού να μιλάει για τον χαμό της κόρης του.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όσκαρ Γκαρθία: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για τον θάνατο της κόρης του

Ο Όσκαρ Γκαρθία περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έμαθε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης του μέχρι και σήμερα που το παιδί του δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, παραχώρησε συνέντευξη στο Athletic με την εξομολόγηση του για τον χαμό της κόρης του να συγκλονίζει. «Αν ... Περισσότερα To άρθρο Όσκαρ Γκαρθία: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για τον θάνατο της κόρης του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συγκλονίζει ο Όσκαρ Γκαρθία μιλώντας για τον θάνατο της κόρης του

Τις δύσκολες στιγμές που έζησε από την στιγμή που έμαθε για το πρόβλημα υγείας της κόρης του μέχρι και σήμερα που έχει χάσει, περιέγραψε ο Όσκαρ Γκαρθία σε συνέντευξή του στο Athletic. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού που πριν περίπου τρείς μήνες έχασε την κόρη του συγκλονίζει με τις περιγραφές του αλλά και τις σκέψεις […] Το άρθρο Συγκλονίζει ο Όσκαρ Γκαρθία μιλώντας για τον θάνατο της κόρης του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Συγκλονίζει ο Όσκαρ Γκαρθία για τον θάνατο της κόρης του

Συγκλονίζει ο Όσκαρ Γκαρθία για τον θάνατο της κόρης του 11/02/2023 Τις δύσκολες στιγμές που έζησε από τη στιγμή που έμαθε για το πρόβλημα υγείας της κόρης του μέχρι και σήμερα που την έχει «χάσει», περιέγραψε ο Όσκαρ Γκαρθία σε συνέντευξή του στο «Athletic». Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, που πριν περίπου τρείς μήνες «έχασε» την κόρη του, συγκλονίζει με τις περιγραφές του, αλλά και τις σκέψεις που έκανε και κάνει πια. «Αν ήμουν γενναίος πριν, τώρα είμαι πολύ πιο γενναίος και πιο δυνατός. «Στα ισπανικά, λέμε ‘relativizar’ (σ.σ. προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια προοπτική), οπότε όπως είπα στις άλλες δύο κόρες μου (Γιάνα, 19 ετών, και Έμμα, 13 ετ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η δημοκρατία (και οι εκλογές) είναι ακριβό σπορ

Ρίνγκ

Τα μυστικά και οι παγίδες των νέων φοροδηλώσεων

Κατακόρυφη η αύξηση στρατιωτικών δαπανών

Επιχείρηση ελέγχου των ανοιχτών μετώπων

Οι τρεις σωματοφύλακες και η «κομμουνιστική συνωμοσία» του Στρασβούργου