Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το απόλυτο μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

13:00 - 11/02/2023

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είτε είστε ερωτευμένη, είτε όχι η Κατερίνα Καινούργιου μας έδωσε την καλύτερη ιδέα για το απόλυτο make up look του Αγίου Βαλεντίνου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Kατερίνα δημοσίευσε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram με ένα μακιγιάζ που ταιριάζει άψογα με την ημέρα των ερωτευμένων. Συγκεκριμένα, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

5 πράγματα που δεν ξέρεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και το Starfan.gr συγκέντρωσε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ημέρα που είναι αφιερωμένη στον έρωτα!     Μόλις το 27% των ανθρώπων που αγοράζουν λουλούδια στις 14 Φεβρουαρίου είναι γυναίκες. Το 73% είναι άντρες. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χαρίζονται περισσότερα από 50 εκατομμύρια τριαντάφυλλα σε όλο […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»