Qatargate: Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Κοτσολίνο ζήτησαν απο την ιταλική δικαιοσύνη να μην εκδοθεί στο Βέλγιο

18:20 - 11/02/2023

Οι δικηγόροι του Κοτσολίνο υποστήριξαν ότι δεν υφίσταται κίνδυνος απομάκρυνσης του πολιτικού από την Ιταλία

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Qatargate: Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Κοζολίνο ζήτησαν από την ιταλική δικαιοσύνη να μην εκδοθεί στο Βέλγιο

«Είμαι ήσυχος, έχω εμπιστοσύνη στο έργο της δικαιοσύνης», δηλώνει ο ίδιος

Διαβάστε το στο

Qatargate: Οι δικηγόροι του Κοτσολίνο ζήτησαν να μην εκδοθεί στο Βέλγιο

Οι δικηγόροι του Ευρωβουλευτή Αντρέα Κοτσολίνο ζήτησαν από την ιταλική δικαιοσύνη να μην επιτρέψει την έκδοση του πελάτη τους στο Βέλγιο και να αποφυλακιστεί. Οι συνήγοροι του Ευρωβουλευτή υποστήριξαν ότι… Qatargate: Οι δικηγόροι του Κοτσολίνο ζήτησαν να μην εκδοθεί στο Βέλγιο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Qatargate: Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Κοζολίνο ζήτησαν από την ιταλική δικαιοσύνη να μην εκδοθεί στο Βέλγιο

«Είμαι ήσυχος, έχω εμπιστοσύνη στο έργο της δικαιοσύνης», δηλώνει ο ίδιος. Κατά την σημερινή διαδικασία επικύρωσης της σύλληψης του Ιταλού ευρωβουλευτή Αντρέα Κοζολίνο, οι συνήγοροι υπεράσπισής του ζήτησαν απο την ιταλικη δικαιοσύνη να μην δοθεί «πράσινο φως», στην έκδοση του [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Qatargate: Οι συνήγοροι του Κοτσολίνο ζήτησαν από την ιταλική δικαιοσύνη να μην εκδοθεί στο Βέλγιο

Κατά τη σημερινή διαδικασία επικύρωσης της σύλληψης του Ιταλού ευρωβουλευτή Αντρέα Κοτσολίνο, οι συνήγοροι υπεράσπισής του ζήτησαν από την ιταλική δικαιοσύνη να μην δοθεί «πράσινο φως», στην έκδοση του πελάτη τους στο Βέλγιο και να αποφυλακιστεί. Οι δικηγόροι του Κοτσολίνο υποστήριξαν ότι δεν υφίσταται κίνδυνος απομάκρυνσης του πολιτικού από την Ιταλία, ότι δεν υπάρχουν σοβαρά […]

Διαβάστε το στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Συγκλονίζει η σύζυγος του Μπρους Γουίλις: «Ανάμεικτα συναισθήματα θλίψης» πριν τα Χριστούγεννα…

Ξύλο στην τουρκική βουλή για τον προϋπολογισμό – Βίντεο

Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: Στηρίζει Αλόνσο και θέλει να φύγει ο Βινίσιους

Politico: Στα χέρια του Πούτιν οι εγγυήσεις για την ασφάλεια της Ουκρανίας

Στην Κωνσταντινούπολη στις 19 Οκτωβρίου ο Όλαφ Σολτς - Συνάντηση με Ερντογάν για μεταναστευτικό και Μ. Ανατολή

Ισραήλ: «Σκανδαλώδη» τα συμπεράσματα από την έρευνα του ΟΗΕ για τη Γάζα