Τσαβούσογλου: «Ένας γείτονας που τείνει χείρα βοηθείας, είναι ένας πραγματικός γείτονας» - Η πρώτη αντίδραση μετά την επίσκεψη Δένδια

16:24 - 12/02/2023

Η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδιας στην Αντιόχεια το πρωί της Κυριακής και η θερμή υποδοχή από τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκανε τον γύρο του κόσμου. Δένδιας και Τσαβούσογλου είχαν θερμό εναγκαλισμό στο αεροδρόμιο στα Άδανα, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, ενώ ο Τούρκος υπουργός μετά το τέλος της επίσκεψης του ... Περισσότερα To άρθρο Τσαβούσογλου: «Ένας γείτονας που τείνει χείρα βοηθείας, είναι ένας πραγματικός γείτονας» - Η πρώτη αντίδραση μετά την επίσκεψη Δένδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσαβούσογλου:«Ένας γείτονας που τείνει χείρα βοηθείας, είναι ένας πραγματικός γείτονας»- Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου

Η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδιας στην Αντιόχεια το πρωί της Κυριακής και η θερμή υποδοχή από τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκανε τον γύρο του κόσμου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τσαβούσογλου: «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ένας γείτονας που απλώνει χείρα βοηθείας είναι αληθινός γείτονας»

Σε θερμό κλίμο έγινε η υποδοχή του κ.Δένδια από τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Τουρκία, όπου επισκέφθηκε τις περιοχές που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς. The post Τσαβούσογλου: «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ένας γείτονας που απλώνει χείρα βοηθείας είναι αληθινός γείτονας» appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αυτά είναι τα επίσημα αιτήματα των αγροτών στα οποία η κυβέρνηση έχει απαντήσει ήδη με διπλό κάλεσμα για διάλογο

Μίλαν – Σασουόλο 2-2: Γκέλα και δύο χαμένοι βαθμοί για τους «ροσονέρι» στη Serie A

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η θητεία μου ως πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα είναι από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου

Καιρός αύριο: Λίγες βροχές σε Εύβοια, Κρήτη και Σποράδες – Θερμοκρασίες έως τους 19 βαθμούς

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό – Ξεψύχησε στο ίδιο νοσοκομείο

Μπαρτζώκας για το φραστικό επεισόδιο με οπαδό: Μου προκαλεί αηδία να με βρίζει χυδαία ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος, με τρία-τέσσερα παιδάκια δίπλα του