Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη είναι έγκυος

18:52 - 12/02/2023

Μια νέα τρυφερή ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε με τον δικό της τρόπο πως η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, περιμένει το πρώτο της παιδί. Γεμάτη συγκίνηση η Άντζελα Δημητρίου ανέβασε μια φωτογραφία της κόρης της να ποζάρει μπροστά από έναν πίνακα με μαμά και κόρη να […] The post Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη είναι έγκυος appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άντζελα Δημητρίου: Θα γίνει ξανά γιαγιά - Η κόρη της Όλγα είναι έγκυος για πρώτη φορά

«Ανυπομονώ, το κοριτσάκι μου θα γίνει μανούλα! Η ζωή μου, το φως μου, γέμισε την ψυχή μου με χαρά», έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο

Άντζελα Δημητρίου: Θα γίνει γιαγιά – Έγκυος η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άντζελα Δημητρίου, όπως μοιράστηκε μέσα από τα social media το απόγευμα της Κυριακής με τους διαδικτυακούς της φίλους, μιας και η αγαπημένη της κόρη είναι για πρώτη φορά έγκυος. Ο λόγος για την Όλγα Κιουρτσάκη που σύντομα θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά […] Το άρθρο Άντζελα Δημητρίου: Θα γίνει γιαγιά – Έγκυος η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Άντζελα Δημητρίου: Έγκυος η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη – Η ανάρτηση στα social media

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγους μήνες η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, καθώς, To άρθρο Άντζελα Δημητρίου: Έγκυος η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη – Η ανάρτηση στα social media δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Η τρυφερή σχέση μητέρας – κόρης και η εγκυμοσύνη

Έγκυος η Όλγα Κιουρτσάκη. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά, To άρθρο Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Η τρυφερή σχέση μητέρας – κόρης και η εγκυμοσύνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Άντζελα Δημητρίου: Θα γίνει γιαγιά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άντζελα Δημητρίου καθώς η κόρη της, Όλγα, θα γίνει μανούλα. Μπορεί να διαγράφει επιτυχία στα επαγγελματικά της, όμως, η προσωπική της ζωή είναι το παν.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Άντζελα Δημητρίου: Θα γίνει γιαγιά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άντζελα Δημητρίου καθώς η κόρη…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»