Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας για την απώλεια της μητέρας του: «Ούτε στον εχθρό μου»

00:40 - 13/02/2023

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. […] The post Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας για την απώλεια της μητέρας του: «Ούτε στον εχθρό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Δημήτρης Σταρόβας συγκλονίζει για την απώλεια της μητέρας του

Ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας της.

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Σταρόβας: Συγκλονίζει για την απώλεια της μητέρας του

Στην απώλεια της αγαπημένης του μητέρας αναφέρθηκε ο ηθοποιός Δημήτρης ΣταρόβαςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συγκινεί ο Τόλης του Σασμού για τον πατέρα του: Έφυγε από χαρά

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark βρέθηκε χθες το βράδυ (12/2) ο Θάνος Μπίρκος, ο γνωστός Τόλης του Σασμού. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρα του και τον τρόπο που διαχειρίζεται τον θάνατό του. «Ο μπαμπάς μου έφυγε το 2020 από την ζωή. Ξαφνικά, στον ύπνο του, δεν ταλαιπώρησε κανέναν. Έφυγε μάλλον από χαρά από ότι καταλαβαίνω γιατί ήταν στην φάση που μετακόμιζαν οι δικοί μου μόνιμα στο χωριό. Είχε φτιάξει το μποστάνι του, ένα μποστάνι, κάτι ντομάτες, κάτι κολοκυθιές που είχαν ανοίξει τα πράσινα τα φύλλα τους τα ωραία και σε λίγο θα έβγαζαν τους καρπούς… Ήταν ένα υπέροχο μποστάνι… Ήταν χαρούμενος και του άρεσε πάρα πολύ το χωριό» είπε. «Όταν φεύγει ένας γονιός,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Δημήτρης Σταρόβας για την απώλεια της μητέρας του: «Ούτε στον εχθρό μου»

Ο Δημήτρης Σταρόβας, τη νύχτα της Κυριακής, ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής μουσικός αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης του μητέρας και την δύσκολη διαχείριση αυτής. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σταρόβας σημείωσε πως «δεν περιγράφεται αυτό το πράγμα και όσοι έχουν βιώσει αντίστοιχα πράγματα ξέρουν τι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δημήτρης Σταρόβας: «Λύγισε» μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του: «Ούτε στον εχθρό μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας το βράδυ της Κυριακής To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: «Λύγισε» μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του: «Ούτε στον εχθρό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκινητική εξομολόγηση για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του – «Ούτε στον εχθρό μου»

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό του «After Dark» και μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του και την περιπέτεια υγείας που την ταλαιπώρησε. Ως μοναχοπαίδι, το πέρασε δύσκολα και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν περιγράφεται αυτό το πράγμα. Και όσοι έχουν βιώσει αντίστοιχα πράγματα ξέρουν τι σημαίνει. Πόσο μάλλον για μένα που ήμουν μοναχοπαίδι και […] The post Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκινητική εξομολόγηση για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του – «Ούτε στον εχθρό μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο