Ιωάννα Πηλιχού: «Στη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη σκεφτόμουν αν θα πρέπει να αλλάξω επάγγελμα»

11:16 - 13/02/2023

Στη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη ,αλλά και σε εκείνη To άρθρο Ιωάννα Πηλιχού: «Στη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη σκεφτόμουν αν θα πρέπει να αλλάξω επάγγελμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Πηλιχού για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Σκεφτόμουν αν θα πρέπει να αλλάξω επάγγελμα»

Η Ιωάννα Πηλιχού μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», αποκάλυψε πως την περίοδο που συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη έφτασε σε σημείο να σκέφτεται αν θα πρέπει να αλλάξει επάγγελμα. «Δεν ήταν ωραία η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήταν πολύ ψυχοφθόρα για εμένα. Εκείνο το διάστημα αναρωτήθηκα αν θα έπρεπε να αλλάξω […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιωάννα Πηλιχού: Η συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Εξαιρετικά ψυχοφθόρα»

Η Ιωάννα Πηλιχού αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ιωάννα Πηλιχού: "Στη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη σκεφτόμουν αν θα πρέπει να αλλάξω επάγγελμα"

"Ήταν πολύ ψυχοφθόρα για εμένα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ιωάννα Πηλιχού: «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ψυχοφθόρα»

Η Ιωάννα Πηλιχού έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές γύρω από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν. Σε δηλώσεις της στην κάμερα της «Super Κατερίνα» μετά την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος του ηθοποιού, η Ιωάννα Πηλιχού αναφέρθηκε ξανά στη συνεργασία τους χαρακτηρίζοντας τη «ψυχοφθόρα». «Είχα ζήσει κι εγώ κάποια περιστατικά. Δεν […] The post Ιωάννα Πηλιχού: «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ψυχοφθόρα» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της