Θανάσης Πάτρας – Κατερίνα Παγώνη: Η εξομολόγηση για τη σχέση τους και τις δυσκολίες για να αποκτήσουν την κόρη τους

15:08 - 13/02/2023

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγός του Κατερίνα Παγώνη στην εκπομπή Ελένη To άρθρο Θανάσης Πάτρας – Κατερίνα Παγώνη: Η εξομολόγηση για τη σχέση τους και τις δυσκολίες για να αποκτήσουν την κόρη τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θανάσης Πάτρας – Κατερίνα Παγώνη: Η εξομολόγηση για τη σχέση τους και η δυσκολία να κάνουν παιδί

Ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγος του Κατερίνα Παγώνη μίλησαν για τον γάμο τους αλλά και για την τρυφερή σχέση που έχουν με την κόρη τους . «Αν η Κατερίνα ήταν συνεντευξιαζόμενη μου θα την ρωτούσα πως με αντέχει τόσα χρόνια», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατερίνα Παγώνη, ανέφερε ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Πάτρας – Κατερίνα Παγώνη: Η εξομολόγηση για τη σχέση τους και η δυσκολία να κάνουν παιδί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θανάσης Πάτρας-Κατερίνα Παγώνη: Η εξομολόγηση για τη σχέση τους και τις δυσκολίες για να αποκτήσουν την κόρη τους

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγός του Κατερίνα Παγώνη στην εκπομπή Ελένη και στην δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου. Το ζευγάρι μίλησε για την σχέση του, για την κόρη του, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να έρθει στον κόσμο το παιδί τους.Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγός του Κατερίνα Παγώνη στην εκπομπή Ελένη και στην δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου. Το ζευγάρι μίλησε για την σχέση του, για την κόρη του, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να έρθει στον κόσμο το παιδί τους.«Αν η Κατερίνα ήταν συνεντευξιαζόμενη αυτή τη στιγμή, θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θανάσης Πάτρας – Κατερίνα Παγώνη: «Αργήσαμε πολύ να κάνουμε την κόρη μας»

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησαν ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγός του Κατερίνα Παγώνη και μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τη σχέση τους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να φέρουν στον κόσμο την κόρη τους. «Γενικά ο Θανάσης δεν με στενοχωρεί. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω στενοχωρηθεί, μπορεί να έχω εκνευριστεί αλλά όχι […] The post Θανάσης Πάτρας – Κατερίνα Παγώνη: «Αργήσαμε πολύ να κάνουμε την κόρη μας» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»