Survivor All Star: Τελευταία προπόνηση για την Ελευθερία Ελευθερίου πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

19:58 - 13/02/2023

Η Ελευθερία Ελευθερίου προπονείται για τελευταία φορά λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο και «ταράξει τα νερά» στο Survivor All…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: H Ελευθερία Ελευθερίου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ταξίδεψαν για Άγιο Δομίνικο

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος εντόπισε η κάμερα του «Super Κατερίνα», την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, οι οποίες ταξίδεψαν σήμερα τα ξημερώματα για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου την επόμενη εβδομάδα να τις δούμε στο Survivor All Star. «Είμαι έτοιμη και ανυπομονώ να φτάσουμε. Θα ‘μαι η νικήτρια φέτος. Θέλω να πάω στην ομάδα που […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Ελευθερία Ελευθερίου: Αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο καθώς θα είναι οι νέες παίκτριες του Survivor All Star. Η αναχώρησή τους είχε γίνει γνωστή τις προηγούμενες ημέρες μέσα από τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ. Μάλιστα θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες όπως ο Γιωρίκας Πιλίδης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Νικόλας Αγόρου, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Ελευθερία Ελευθερίου: Αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες