«Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: Πρεμιέρα του τρίτου κύκλου (vid)

22:24 - 13/02/2023

Ο τρίτος κύκλος της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια ξεκινάει απόψε στην COSMOTE TV.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: Λαμπερή πρεμιέρα για την αστυνομική σειρά της COSMOTE TV

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με την παρουσία των συντελεστών της σειράς, αλλά και εκπροσώπων από τον χώρο της τέχνης και των ΜΜΕ, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», η επίσημη πρεμιέρα της 3ης σεζόν του «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV.

Διαβάστε το στο

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με την παρουσία των συντελεστών της σειράς, αλλά και εκπροσώπων από τον χώρο της τέχνης και των ΜΜΕ, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», η επίσημη πρεμιέρα της 3ης σεζόν του «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με την παρουσία των συντελεστών της σειράς, αλλά και εκπροσώπων από τον χώρο της τέχνης και των ΜΜΕ, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», η επίσημη πρεμιέρα της 3ης σεζόν του «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το κοινό παρακολούθησε τα 2 από τα Το άρθρο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: Λαμπερή πρεμιέρα για την αστυνομική σειρά της COSMOTE TV εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ