Η επιστροφή – έκπληξη στο MasterChef και η… αντίδραση των παικτών

22:56 - 13/02/2023

Οι 21 παίκτες βρέθηκαν στο αποψινό επεισόδιο στην κουζίνα του MasterChef περιμένοντας να ξεκινήσει η εβδομάδα με το Mystery Box.Οι 21 παίκτες βρέθηκαν στο αποψινό επεισόδιο στην κουζίνα του MasterChef περιμένοντας να ξεκινήσει η εβδομάδα με το Mystery Box.Λίγο πριν τη δοκιμασία όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ανακοίνωσε πως μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Χρήστου στο σπίτι θα επιστρέψει ο Σταύρος. «Είμαι πάρα πολύ καλά που φοράω τη λευκή ποδιά. Μου είχε λείψει. Τη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η επιστροφή του Σταύρου στο MasterChef έφερε αντιδράσεις: «Δεν ενθουσιάστηκα»

Μια έκπληξη περίμενε τους 21 επίδοξους σεφ στο επεισόδιο του MasterChef, το βράδυ της Δευτέρας. Πριν τη δοκιμασία με το Mystery Box ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ανακοίνωσε πως μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Χρήστου στο σπίτι θα επιστρέψει ο Σταύρος, τον οποίο άφησε εκτός του MasterChef ο Ηλίας Καζιόλι την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, οι υπόλοιποι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας