Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το δώρο στον Θέμη Σοφό για τον Άγιο Βαλεντίνο
08:06 - 14/02/2023
Με ανεβασμένη και ερωτική διάθεση ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” λόγω της
To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το δώρο στον Θέμη Σοφό για τον Άγιο Βαλεντίνο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το δώρο που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Θέμη Σοφό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης με αφορμή τη σημερινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εμφανίστηκε στην εκπομπή της, «Happy Day», με ανεβασμένη διάθεση και ντυμένη στα κόκκινα. Μάλιστα, στην έναρξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τι δώρο έκανε στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό για την ημέρα των ερωτευμένων. «Παιδιά, εγώ έδωσα τη σοκολάτα στον Θέμη […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: Το απίστευτο δώρο στον Θέμη Σοφό για τον Άγιο Βαλεντίνο- «Ντράπηκα να του πω…»
Με... ερωτική διάθεση ξεκίνησε σήμερα το Happy Day με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή, λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.Με... ερωτική διάθεση ξεκίνησε σήμερα το Happy Day με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή, λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.Η γνωστή παρουσιάστρια η οποία εμφανίστηκε ντυμένη στα κόκκινα, αποκάλυψε και το «δώρο» που έκανε στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό για να του εκφράσει την αγάπη της. «Παιδιά, εγώ έδωσα τη σοκολάτα στον Θέμη που έλεγε σ’ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: Το δώρο στον Θέμη Σοφό & 5 φορέματα ιδανικά για ραντεβού σήμερα
Η απάντηση στα 11 χρόνια γάμου είναι στα απλά πράγματα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: Το δώρο της για του Αγίου Βαλεντίνου το πήρε από την… εκπομπή
«Ντράπηκα που έδωσα στον Θέμη...»
Διαβάστε το στο news.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: Το δώρο που έκανε στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό για του Αγίου Βαλεντίνου
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε στο πλατό του Happy Day ντυμένη στα κόκκινα και αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, το δώρο που έκανε στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Η παρουσιάστρια, φορώντας κοστούμι ανέφερε στην έναρξη πως το δώρο που έκανε στον αγαπημένο της είναι μία σοκολάτα που έλεγε «σ’ αγαπαώ». «Παιδιά, εγώ έδωσα τη σοκολάτα […]
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το δώρο που έκανε στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό για του Αγίου Βαλεντίνου appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr