Πέτρος Λαγούτης: Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ
09:04 - 14/02/2023
Ο Πέτρος Λαγούτης το βράδυ της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου βρέθηκε στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ – Νέμεσις» στην οποία πρωταγωνιστεί και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Λαγούτης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη φημολογούμενη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Παγιδευμένοι», Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. «Είμαι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τι απάντησε ο Πέτρος Λαγούτης για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ;
H φημολογία που θέλει μαζί τους δύο ηθοποιούς της σειράς «Παγιδευμένοι» είναι έντονη. Τι λέει ο ίδιος ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο Πέτρος Λαγούτης: Απέφυγε να μιλήσει για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ
Στην προβολή των δυο πρώτων επεισοδίων του τρίτου κύκλου της σειράς “Έτερος Εγώ – Νέμεσις” βρέθηκε
To άρθρο Πέτρος Λαγούτης: Απέφυγε να μιλήσει για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠέτρος Λαγούτης: Η απάντηση για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ
Στην επίσημη πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ – Νέμεσις», βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Πέτρος Λαγούτης. Ο ηθοποιός είναι ένας από τοςυ πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς που σκηνοθετεί ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Ο Πέτρος Λαγούτης, εμφανίστηκε στον χώρο μαζί με τον μικρό του γιο, ο οποίος συμμετέχει με έναν μικρό ρόλο στη […]
The post Πέτρος Λαγούτης: Η απάντηση για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr