Φαίη Σκορδά για Άγιο Βαλεντίνο: «Γιατί επιμένετε ότι δεν γιορτάζω; Γιορτάζω κανονικά»
12:48 - 14/02/2023
Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε το πρωί της Τρίτης 14/2 η Φαίη Σκορδά
To άρθρο Φαίη Σκορδά για Άγιο Βαλεντίνο: «Γιατί επιμένετε ότι δεν γιορτάζω; Γιορτάζω κανονικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά για την ημέρα των ερωτευμένων: «Γιατί επιμένετε ότι δεν γιορτάζω; Γιορτάζω κανονικά»
Η παρουσιάστρια άφησε να εννοηθεί πως βρίσκεται σε σχέση - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Φαίη Σκορδά για Άγιο Βαλεντίνο: «Γιατί επιμένετε ότι δεν γιορτάζω; Γιορτάζω κανονικά»
Μια μικρή αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της για το αν έχει σχέση ή όχι.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΦαίη Σκορδά για Αγίου Βαλεντίνου: Γιατί επιμένετε ότι δεν γιορτάζω; Γιορτάζω κανονικά
Για την προσωπική της ζωή, χωρίς όμως να προχωρήσει σε πολλές αποκαλύψεις, μίλησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Φαίη Σκορδά λέγοντας πως γιορτάζει. Η παρουσιάστρια ευχήθηκε «Xρόνια Πολλά» στη συνεργάτιδα της εκπομπής «Πρωινό μας», Φωτεινή Αγγελούση με εκείνη να της λέει: «Όλοι γιορτάζουμε Φαίη μου σήμερα». «Συγγνώμη, γιατί με έχετε στην κατηγορία “όλοι γιορτάζουν, ακόμη κι εσύ;”. Εγώ γιορτάζω» ανέφερε η Φαίη Σκορδά και η συνεργάτιδά της απάντησε: «Κι εγώ. Κι εγώ μόνη μου είμαι». Εκείνη την ώρα η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας» αντέδρασε έντονα ξεκαθαρίζοντας ότι γιορτάζει «κανονικά» και τότε, η Φωτεινή Αγγελούση της απάντησε: «Α, συγγνώμη, δεν το ήξερα ότι γι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑποκάλυψη Φαίης Σκορδά για Άγιο Βαλεντίνο: «Γιορτάζω κανονικά…»
Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε σήμερα on air η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό μας», με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε σήμερα on air η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό μας», με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.H γνωστή παρουσιάστρια πλησιάζοντας τη συνεργάτιδα της εκπομπής της, Φωτεινή Αγγελούση, της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» για τη σημερινή ημέρα. «Όλοι γιορτάζουμε Φαίη μου σήμερα» απάντησε η αστρολόγος της εκπομπής, με […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr