Μαρία Κορινθίου στο φινάλε της εκπομπής: «Εγώ από αύριο δεν θα είμαι μαζί σας»

13:04 - 14/02/2023

Στο φινάλε του Πρωινό της Πέμπτης, η Μαρία Κορινθίου έκανε μία αποκάλυψη στους τηλεθεατές, η οποία αφορά στην παρουσία της […] The post Μαρία Κορινθίου στο φινάλε της εκπομπής: «Εγώ από αύριο δεν θα είμαι μαζί σας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Κορινθίου: Το μήνυμά της ηθοποιού από το νοσοκομείο

«Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω», έγραψε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε το στο

Μαρία Κορινθίου: Το μήνυμά της ηθοποιού από το νοσοκομείο

«Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω», έγραψε η ηθοποιός Μαρία ΚορινθίουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαρία Κορινθίου – Το Πρωινό: Εγώ από αύριο δεν θα είμαι μαζί σας

Μία αποκάλυψη για την παρουσία της στην εκπομπή «το Πρωινό» έκανε λίγο πριν το φινάλε της την Τρίτη (14/2) η Μαρία Κορινθίου. «Εγώ από αύριο δεν θα είμαι μαζί σας» είπε. Η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε πως το επόμενο διάστημα θα λείπει από την εκπομπή λόγω θεμάτων υγείας. «Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες. Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου που συμμετέχει στην εκπομπή του ΑΝΤ1. «Όλα καλά. Καλή συνέχεια να έχουμε. Να ευχαριστηθείτε την ημέρα», είπε η Μαρία Κορινθίου αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Κορινθίου στο φινάλε της εκπομπής: «Εγώ από αύριο δεν θα είμαι μαζί σας» – H επέμβαση που θα κάνει

Η Μαρία Κορινθίου έκανε μία αποκάλυψη στους τηλεθεατές, η οποία αφορά στην παρουσία της στην εκπομπή, στο φινάλε του Πρωινό της Πέμπτης. Η Μαρία Κορινθίου έκανε μία αποκάλυψη στους τηλεθεατές, η οποία αφορά στην παρουσία της στην εκπομπή, στο φινάλε του Πρωινό της Πέμπτης. Αφού προηγήθηκε το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τα ζευγάρια που διαφημίζουν τον έρωτά τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μέσα από τα social media, η Μαρία Κορινθίου πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό: «Από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας»

Εκτός Πρωινού θα βρίσκεται η Μαρία Κορινθίου για τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε η ίδια στο To άρθρο Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό: «Από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Εξέπληξε τους τηλεθεατές η Μαρία Κορινθίου: «Εγώ από αύριο δεν θα είμαι μαζί σας»

«Καλή συνέχεια να έχουμε...», είπε στο φινάλε της εκπομπής

Διαβάστε το στο news.gr

Μαρία Κορινθίου: «Εγώ από αύριο δε θα είμαι εδώ μαζί σας στην εκπομπή»

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως από την Τετάρτη (15/2) θα απουσιάζει από την εκπομπή «Πρωινό» - Τι έχει συμβεί

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μαρία Κορινθίου: «Εγώ από αύριο δεν θα είμαι μαζί σας»

Η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι δεν θα βρίσκεται στο "Πρωινό" τις επόμενες μέρες. Ποιος είναι ο λόγος;  The post Μαρία Κορινθίου: «Εγώ από αύριο δεν θα είμαι μαζί σας» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο