Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και το δημόσιο μήνυμα
20:20 - 14/02/2023
Μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής «Το Πρωινό», η Μαρία Κορινθίου έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο με
To άρθρο Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και το δημόσιο μήνυμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κορινθίου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός -Το μήνυμά της
«Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω», έγραψε η ηθοποιός στα stories της
Διαβάστε το στο Μαρία Κορινθίου: Μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο – Θα τα πούμε όταν συνέλθω
Η Μαρία Κορινθίου στέλνει ένα μήνυμα στους χιλιάδες followers της, μέσα από το νοσοκομείο. Μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής «Το Πρωινό», η Μαρία Κορινθίου μπήκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση. Η γνωστή ηθοποιός είχε ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό ότι θα λείψει για κάποιες ημέρες από την εκπομπή του ANT1, ενώ ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Κορινθίου: Μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο – Θα τα πούμε όταν συνέλθω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο
Μετά το τέλος της εκπομπής «Το Πρωινό», την Τρίτη (14/2), η Μαρία Κορινθίου έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο με σκοπό να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαρία Κορινθίου: Το μήνυμα από το κρεβάτι του νοσοκομείου
Στο κρεβάτι του νοσοκομείου βρίσκεται η Μαρία Κορινθίου η οποία θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και γι’ αυτό το λόγο θα απουσιάζει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις το προσεχές διάστημα. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το κρεβάτι του νοσοκομείου κι έγραψε: «All good guys. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω». «Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες. Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας. Όλα καλά. Καλή συνέχεια να έχουμε. Να ευχαριστηθείτε την ημέρα», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου το μεσημέρι της Τρίτης (14
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο
Μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής «Το Πρωινό», η Μαρία Κορινθίου έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο με σκοπό να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση. Η ηθοποιός ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι θα λείψει για μερικές ημέρες από την εκπομπή του ANT1, ενώ το απόγευμα της Τρίτης ανέβασε φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου. «Εγώ να πω […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Κορινθίου: Εκτός Πρωινού – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο
Η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται, καθημερινά, στην πρωινή εκπόμπή του ΑΝΤ1, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Οι δυο τους φαίνεται ότι έχουν βρει ισορροπίες και κοινή γραμμή πλεύσης, με την ηθοποιό να ξεχωρίζει. Ένα θέμα υγείας, όμως, θα την κρατήσει για λίγο μακριά από το Πρωινό του καναλιού του Αμαρουσίου. «Εγώ να πω ότι από αύριο δεν […]
Το άρθρο Μαρία Κορινθίου: Εκτός Πρωινού – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜαρία Κορινθίου: Η ανάρτησή από το νοσοκομείο – «Θα τα πούμε όταν συνέλθω»
Το δικό της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο έστειλε η Μαρία Κορινθίου, η οποία θα υποβληθεί σε επέμβαση όπως έχει ενημερώσει η ίδια.Το δικό της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο έστειλε η Μαρία Κορινθίου, η οποία θα υποβληθεί σε επέμβαση όπως έχει ενημερώσει η ίδια.Η ηθοποιός έκανε instastory από το κρεβάτι του νοσοκομείου κι έγραψε: ««All good guys. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω». «Εγώ να πω ότι από […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤο νέο μήνυμα της Μαρίας Κορινθίου μέσα από το νοσοκομείο: «Θέλω να το μοιραστώ δημόσια»
Ένα πρόβλημα υγείας ανάγκασε τη Μαρία Κορινθίου να απέχει μερικές ημέρες από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να εισαχθεί σε νοσοκομείο για ένα προγραμματισμένο χειρουργείο. Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου η γνωστή ηθοποιός αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Πρωινού, ενημερώνοντάς τους ότι θα επιστρέψει μόλις γίνει καλά. Το ίδιο απόγευμα δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του […]
The post Το νέο μήνυμα της Μαρίας Κορινθίου μέσα από το νοσοκομείο: «Θέλω να το μοιραστώ δημόσια» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr