Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, υπάρχουν μέρες που νιώθω άδεια»

10:00 - 15/02/2023

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου στο περιοδικό ΟΚ! προβλήθηκε σήμερα στο To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, υπάρχουν μέρες που νιώθω άδεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, δεν λέω ποτέ όχι»

«Υπάρχουν μέρες που νιώθω άδεια» σχολίασε η booker μοντέλων - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές το ενδεχόμενο της υιοθεσίας»

«Είναι μέρες που νιώθω άδεια και μέρες που νιώθω αγάπη»

Διαβάστε το στο

Έλενα Χριστοπούλου για το ενδεχόμενο υιοθεσίας: «Το έχω σκεφτεί πολλές φορές, υπάρχουν μέρες που νιώθω άδεια»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο  περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στο θέμα της μητρότητας που είναι ένα θέμα που την πονάει αρκετά και αποκάλυψε πως πολλές φορές έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί. «Η μητρότητα πράγματι είναι κάτι που σκέφτομαι καθημερινά αλλά όσο περνούν τα χρόνια την έχω αφήσει πίσω […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, υπάρχουν μέρες που νιώθω άδεια»

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου στο περιοδικό ΟΚ! προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day.Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου στο περιοδικό ΟΚ! προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day.Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στο θέμα της μητρότητας που όπως πρόσφατα εξομολογήθηκε είναι ένα θέμα που την “πονάει” αρκετά και αποκάλυψε πως πολλές φορές έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί. «Η μητρότητα πράγματι είναι κάτι που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές το ενδεχόμενο της υιοθεσίας

Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στο θέμα της μητρότητας.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Έλενα Χριστοπούλου: "Έχω σκεφτεί πολλές φορές το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, δεν λέω ποτέ όχι"

"Υπάρχουν μέρες που νιώθω άδεια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της