Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το μπέρδεμα με τον Γιάννη Λάτσιο και τον γιο τους – «Συμβαίνουν κι αυτά»
14:14 - 15/02/2023
Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε σε μια προσωπική αποκάλυψη για την περίοδο που είχε ανταλλάξει τη συσκευή
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το μπέρδεμα με τον Γιάννη Λάτσιο και τον γιο τους – «Συμβαίνουν κι αυτά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μενεγάκη:Η αποκάλυψη για το τηλέφωνο του Λάτσιου & τον γιο της, Άγγελο
Ελένη: Η συνέντευξη του Γιώργου Θεοφάνους στο Έλεος της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη έκανε την Ελένη Μενεγάκη να…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕλένη Μενεγάκη για το μπέρδεμα με τον Γιάννη Λάτσιο και τον γιο τους: «Συμβαίνουν κι αυτά»
Το πρωί της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, πέρασε σε μια προσωπική αποκάλυψη για την περίοδο που είχε ανταλλάξει τη συσκευή του κινητού της τηλεφώνου, με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Όταν είχα πρωτοδώσει κινητό στον γιο μου, του είχα δώσει το παλιό μου. Ο Γιάννης, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το μπέρδεμα με τον Γιάννη Λάτσιο και τον γιο τους – «Συμβαίνουν κι αυτά»
Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε σε μια προσωπική αποκάλυψη για την περίοδο που είχε ανταλλάξει τη συσκευή του κινητού της τηλεφώνου με με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.
Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε σε μια προσωπική αποκάλυψη για την περίοδο που είχε ανταλλάξει τη συσκευή του κινητού της τηλεφώνου με με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως: «Όταν είχα πρωτοδώσει κινητό στον γιο μου, του είχα δώσει το παλιό μου. Ο Γιάννης, ο μπαμπάς του ο Λάτσιος, τον έχω αποθηκευμένο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜενεγάκη:Η αποκάλυψη για το τηλέφωνο του Λάτσιου & τον γιο της, Άγγελο
Ελένη: Η συνέντευξη του Γιώργου Θεοφάνους στο Έλεος της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη έκανε την Ελένη Μενεγάκη να κάνει αποκαλύψεις.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΜενεγάκη:Η αποκάλυψη για το τηλέφωνο του Λάτσιου & τον γιο της, Άγγελο
Ελένη: Η συνέντευξη του Γιώργου Θεοφάνους στο Έλεος της Αννίτας…
Διαβάστε το στο onsports.gr