Σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλά Τραμπ η δήθεν εμπλοκή μου σε σκάνδαλο, αναφέρει ο Ανδρουλάκης

18:46 - 15/02/2023

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την πρωτοβουλία των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών να προτείνουν συζήτηση για το θέμα: «Η διάβρωση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα: Το σκάνδαλο των υποκλοπών και η ελευθερία των μέσων ενημέρωσης», μίλησε νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης, στην ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας του ευρωκοινοβουλίου. Ο κ. Ανδρουλάκης, ανέφερε, ότι «δύο φορές άλλαξε ο Το άρθρο Σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλά Τραμπ η δήθεν εμπλοκή μου σε σκάνδαλο, αναφέρει ο Ανδρουλάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ανδρουλάκης: Σενάρια επιστημονικής φαντασίας η δήθεν εμπλοκή μου σε σκάνδαλο

Η Δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ένα ισχυρό και αξιόπιστο για τον πολίτη κράτος δικαίου, που εγγυάται την προστασία των δικαιωμάτων του απέναντι στην κρατική αυθαιρεσία.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας