Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος για τον γιο της Μαίρης Παναγάκου

10:24 - 16/02/2023

Σε κλάματα ξέσπασε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα ακούγοντας τη Μαίρη Παναγάκου To άρθρο Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος για τον γιο της Μαίρης Παναγάκου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Πουλόπουλος: Κατέρρευσε στον αέρα και ξέσπασε σε κλάματα για τον γιο της Μαίρης Παναγάκου

«Ειλικρινά δε μπορώ…»

Διαβάστε το στο in.gr

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος για τον γιο της Μαίρης Παναγάκου: «Σε σκέφτομαι όλες αυτές τις ημέρες»

Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Γιάννης Πουλόπουλος, κατά τη ζωντανή σύνδεση με τη μαγείρισσα, Μαίρη Παναγάκου, η οποία μίλησε για την τραγική απώλεια του γιου της, ο οποίος αυτοκτόνησε. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Είχε τα πάντα. Είναι ένας τόπος δύσκολος κι αυτή είναι μια ομάδα κακών ανθρώπων. Ο κόσμος έχει πλέον πολύ δηλητήριο. Γιάννη μου είμαστε τόσα χρόνια μαζί κι η Χρύσλα» είπε αρχικά η Μαίρη Παναγάκου. «Μαίρη μου συγγνώμη συγκινούμαι πάρα πολύ» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος και ξέσπασε σε κλάματα. «Σε ξέρω πάρα πολλά χρόνια και σε σκέφτομαι όλες αυτές τις ημέρες κι ειλικρινά δεν μπορώ να σου πω τίποτα, παρά μόνο κουράγιο και δεν ξέρω που θα το βρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος για τον γιο της Μαίρης Παναγάκου – «Μαίρη μου συγγνώμη, συγγνώμη πάρα πολύ»

Δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα ξέσπασε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα ακούγοντας τη Μαίρη Παναγάκου να μιλά για τον θάνατο του γιου της Αντώνη που πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.Δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα ξέσπασε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα ακούγοντας τη Μαίρη Παναγάκου να μιλά για τον θάνατο του γιου της Αντώνη που πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.«Μαίρη μου συγγνώμη, συγγνώμη πάρα πολύ. Σε ξέρω πάρα πολλά χρόνια» είπε ο Γιάννης […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της