Λουκασένκο: Η Λευκορωσία θα συμμετάσχει στον πόλεμο στην Ουκρανία μόνο αν δεχθεί επίθεση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Η Λευκορωσία θα πολεμήσει με τη Ρωσία στην Ουκρανία μόνο αν δεχθεί επίθεση» λέει ο Λουκασένκο
Σε μια σπάνια συνέντευξη τύπου προς ξένα μέσα ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο διεμήνυσε πως η Λευκορωσία θα στείλει τα στρατεύματά της να πολεμήσουν στο πλευρό της Ρωσίας στην Ουκρανία, παρά μόνο αν δεχθεί επίθεση. «Είμαι έτοιμος να πολεμήσω με τους Ρώσους από το έδαφος της Λευκορωσίας μόνο σε μία περίπτωση: αν ακόμη και ... Περισσότερα
To άρθρο «Η Λευκορωσία θα πολεμήσει με τη Ρωσία στην Ουκρανία μόνο αν δεχθεί επίθεση» λέει ο Λουκασένκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Λευκορωσία: Η χώρα θα μπει στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας μόνο αν δεχθεί επίθεση, δήλωσε ο Λουκασένκο
Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο θα συναντηθεί αύριο Παρασκευή με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.
Διαβάστε το στο Λουκασένκο: Η Λευκορωσία δεν θα συμμετάσχει στον πόλεμο στην Ουκρανία, παρά μόνο αν δεχθεί επίθεση
Η Λευκορωσία θα στείλει τα στρατεύματά της να πολεμήσουν στο πλευρό της Ρωσίας στην Ουκρανία, παρά μόνο αν δεχθεί επίθεση, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Αλεξάντρ Λουκασένκο, στη διάρκεια σπάνιας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σε δημοσιογράφους από ξένα μέσα. «Είμαι έτοιμος να πολεμήσω με τους Ρώσους από το έδαφος της Λευκορωσίας μόνο σε μία περίπτωση: αν ακόμη και ένας στρατιώτης εισέλθει στο λευκορωσικό έδαφος για να σκοτώσει τον λαό μου» τόνισε ο Λουκασένκο, σύμφωνα με το πρακτορείο Belta. «Αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ουκρανία, αλλά και για όλους τους άλλους γείτονές μας» συνέχισε ο Λευκορώσος πρόεδρος. «Αν επιτεθούν στη Λευκορωσία, τότε η απάντηση θα είναι η πιο σκληρή. Η πιο σκληρή! Και
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛουκασένκο: Καμία ανάμειξη στον πόλεμο στην Ουκρανία, εκτός και αν δεχθούμε επίθεση
«Είμαι έτοιμος να πολεμήσω με τους Ρώσους από το έδαφος της Λευκορωσίας μόνο σε μία περίπτωση: αν ακόμη και ένας στρατιώτης εισέλθει στο λευκορωσικό έδαφος για να σκοτώσει τον λαό μου», είπε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας
Διαβάστε το στο Skai.grΛουκασένκο: Η Λευκορωσία θα ενωθεί με τη Ρωσία εάν δεχθεί επίθεση – Το μήνυμα στον Μπάιντεν
Ο Λουκασένκο κατηγορεί τις δυτικές κυβερνήσεις ότι τροφοδοτούν τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας
Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr