Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Εγώ κάνω άλλη δουλειά»
12:40 - 16/02/2023
Με αφορμή τα τελευταία σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος για εκείνη, η Μιμή Ντενίση απάντησε μετά από σχετική […]
The post Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Εγώ κάνω άλλη δουλειά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Λέει κάτι αρνητικό γιατί ξέρει ότι θα παίξει»
«Τηλέφωνο μπορώ να τον πάρω να του πω απλά, “γεια σου τι κάνεις”» επισήμανε η ηθοποιός - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Εγώ κάνω άλλη δουλειά»
Η κόντρα των δυό τους καλά κρατεί. Τι συμβαίνει στα αλήθεια μεταξύ τους;
Διαβάστε το στο Μίμη Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Έχουμε βρεθεί, πήγαμε και φάγαμε»
Καλεσμένη στην εκπομπή«Πρωινό» ήταν η Μιμή Ντενίση, η οποία κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Γιώργο Λιάγκα, ρωτήθηκε για τον Λάκη Λαζόπουλο και την πολυσυζητημένη κόντρα τους. Η Μιμή Ντενίση ξεκαθάρισε πως ανάμεσά τους δεν υπάρχει καμία κόντρα. «Είδα στα sites κάτι τρελά, “χαμός, νέα κόντρα”. Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Εγώ δεν έχω καμία […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Μια δουλειά κάνει κι αυτός, εγώ κάνω άλλη δουλειά»
Με αφορμή τα τελευταία σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος για εκείνη, η Μιμή Ντενίση απάντησε μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό.
Με αφορμή τα τελευταία σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος για εκείνη, η Μιμή Ντενίση απάντησε μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό. «Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Εγώ δεν έχω καμία κόντρα με τον Λάκη. Ο Λάκης κάνει σάτιρα, εγώ κάνω κάτι άλλο. Κάποια πράγματα που λέω και τα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr