Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Εγώ κάνω άλλη δουλειά»

12:40 - 16/02/2023

Με αφορμή τα τελευταία σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος για εκείνη, η Μιμή Ντενίση απάντησε μετά από σχετική […] The post Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Εγώ κάνω άλλη δουλειά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Λέει κάτι αρνητικό γιατί ξέρει ότι θα παίξει»

«Τηλέφωνο μπορώ να τον πάρω να του πω απλά, “γεια σου τι κάνεις”» επισήμανε η ηθοποιός - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Εγώ κάνω άλλη δουλειά»

Η κόντρα των δυό τους καλά κρατεί. Τι συμβαίνει στα αλήθεια μεταξύ τους;

Διαβάστε το στο

Μίμη Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Έχουμε βρεθεί, πήγαμε και φάγαμε»

Καλεσμένη στην εκπομπή«Πρωινό» ήταν η Μιμή Ντενίση, η οποία κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Γιώργο Λιάγκα, ρωτήθηκε για τον Λάκη Λαζόπουλο και την πολυσυζητημένη κόντρα τους. Η Μιμή Ντενίση ξεκαθάρισε πως ανάμεσά τους δεν υπάρχει καμία κόντρα. «Είδα στα sites κάτι τρελά, “χαμός, νέα κόντρα”. Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Εγώ δεν έχω καμία […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Μια δουλειά κάνει κι αυτός, εγώ κάνω άλλη δουλειά»

Με αφορμή τα τελευταία σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος για εκείνη, η Μιμή Ντενίση απάντησε μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό. Με αφορμή τα τελευταία σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος για εκείνη, η Μιμή Ντενίση απάντησε μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό. «Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Εγώ δεν έχω καμία κόντρα με τον Λάκη. Ο Λάκης κάνει σάτιρα, εγώ κάνω κάτι άλλο. Κάποια πράγματα που λέω και τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο