Τουρκία: Καταγγελία για σύλληψη τριών Ελλήνων διασωστών μελών εργατικής ομάδας
17:16 - 17/02/2023
Τρεις Έλληνες εθελοντές – διασώστες από την ελληνική εργατική ομάδα «T-34» που βρέθηκαν στις σεισμόπληκτες γειτονιές της Αντιόχειας, βρίσκονται στα χέρια της τουρκικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, σύμφωνα με σχετική καταγγελία και μεταφέρονται στο Κέντρο Διαχείρισης Μεταναστών στην Αδάνα, παρόλο που έχουν μαζί τους όλα τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα. Οι Παναγιώτης Μασούρας, Αλέξανδρος Μπαζόρας και Μιχάλης Παναγιωτόπουλος […]
Τουρκία: Καταγγελία για σύλληψη τριών Ελλήνων διασωστών μελών εργατικής ομάδας - olympia
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σεισμοί Τουρκία: Συγκλονιστικές μαρτυρίες των Ελλήνων διασωστών από τα χαλάσματα
«Μπαίνοντας στα χαλάσματα βλέπω ένα κοριτσάκι που τα ποδαράκια του ήταν προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς, βγάζω τα γάντια μου και πιάνω τα ποδαράκια της, όπως κάνω με τον γιο μου όταν τον βλέπω χωρίς κάλτσες». Με αυτά τα λόγια, ο διασώστης της ΕΜΑΚ, Κώστας Αθανασόπουλος περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στην ισοπεδωμένη Αντιόχεια. […]
Σεισμοί Τουρκία: Συγκλονιστικές μαρτυρίες των Ελλήνων διασωστών από τα χαλάσματα on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr