Νίκος Παπαδόπουλος: «Αποτελεί τεράστια τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ» (vid)

17:42 - 17/02/2023

Στην εκπομπή ACTION Τώρα μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αστέρας Τρίπολης – Ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Τεράστια τιμή να είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ»

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με το ΚΚΕ και μίλησε για αυτό σε εκπομπή του Action TV. Ο Παπαδόπουλος είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στη Super League 1, αλλά τόνισε ότι η υποβάθμιση του αθλητισμού είναι ένας από τους λόγους που τον έπεισε να… κατέβει στις εκλογές με το ... Περισσότερα To άρθρο Αστέρας Τρίπολης – Ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Τεράστια τιμή να είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Παπαδόπουλος: “Τεράστια τιμή για μένα να κατέβω υποψήφιος με το ΚΚΕ”

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στο Action 24 για την υποψηφιότητα του με το ΚΚΕ, τονίζοντας πως είναι τεράστια τιμή για εκείνον. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με το ΚΚΕ και μίλησε στην εκπομπή “Action Τώρα” του Action 24 για την απόφασή του, τονίζοντας πως για εκείνον είναι “τεράστια τιμή”. “Δεν μπορώ […] The post Παπαδόπουλος: “Τεράστια τιμή για μένα να κατέβω υποψήφιος με το ΚΚΕ” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Παπαδόπουλος: «Τιμή μου που θα είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με το ΚΚΕ και μίλησε στην εκπομπή «Action Τώρα» του Action 24 για την απόφασή του, τονίζοντας πως για εκείνον είναι πολύ μεγάλη τιμή, ενώ αναφέρθηκε και πως αντέδρασαν στην είδηση οι συμπαίκτες του. Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για την υποψηφιότητά του με το ΚΚΕ: «Δεν μπορώ να […] The post Παπαδόπουλος: «Τιμή μου που θα είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

EuroLeague: Πρώτη φορά σε 19 χρόνια που έγιναν τρία... break στα Game 1

Κάνααν: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα είναι μια μεγάλη σειρά»

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Έρχεται από τον ορίζοντα

ΜακΚίσικ: «Είμαστε ομάδα με πολύ ταλέντο και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο»

Φαλ: «Δεν είμαστε άνετοι με το 1-0, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το Final Four»