Σαν σήμερα 18 Φεβρουαρίου 2023

00:06 - 18/02/2023

Όσα έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. 842: Λήγει η Εικονομαχία. Η Θεοδώρα, σύζυγος του τελευταίου εικονομάχου αυτοκράτορα, Θεόφιλου, επιβάλει την αποκατάσταση της προσκύνησης των ιερών εικόνων. 1478: Ο δούκας του Κλάρενς, Γεώργιος, εκτελείται στον Πύργο του Λονδίνου καταδικασμένος για προδοσία εναντίον του μεγαλύτερου αδελφού του, Εδουάρδου Δ’ της Αγγλίας. 1637: Στα ανοικτά των ακτών της Κορνουάλης στην Αγγλία, ο Ισπανικός Στόλος αναχαιτίζει έναν σημαντικό Αγγλολλανδικό Στόλο 44 πλοίων συνοδευόμενο από 6 πολεμικά, καταστρέφοντας ή καταλαμβάνοντας 20 από αυτά. 1791: Το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών περνά νόμο με τον οποίο η πολιτεία

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Ο Ήλιος κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για μια διαμονή ενός μήνα. Θα είναι ένα διάστημα όπου θα έχεις έντονη την επιθυμία για αλληλεπίδραση, για συναντήσεις με φίλους, για ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Κριός Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σας φτιάξει την μέρα σήμερα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σαν σήμερα - 18 Φεβρουαρίου

Γεγονότα 842: Λήγει η Εικονομαχία. Η Θεοδώρα επιβάλει την αποκατάσταση της προσκύνησης των ιερών εικόνων. Ήταν σύζυγος του τελευταίου εικονομάχου αυτοκράτορα Θεόφιλου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ποιοι Γιορτάζουν Σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023. Ποια ονόματα γιορτάζουν: Αγαπητός, Λέων, Λέοντας, Λεοντάριος, Λεοντάρης, Λεοντόκαρδος, Λεώνη. Ποιοι Άγιοι γιορτάζουν: Ο Άγιος Λέων Πάπας Ρώμης. Ο Όσιος Αγαπητός ο Ομολογητής και Θαυματουργός και Επίσκοπος Συναού. Ο Όσιος Κοσμάς εκ Γιαχρόμ. Ψυχοσάββατο. Μνήμη πάντων των αιωνίως κεκοιμημένων. Το άρθρο Ποιοι Γιορτάζουν Σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (18 Φεβρουαρίου)

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Φεβρουαρίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Φεβρουαρίου 18/02/2023 Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως και ξεχάσετε να πείτε «χρόνια πολλά» σε αγαπημένα σας πρόσωπα, σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου γιορτάζουν οι Αγαπητός, Λέων, Λέοντας, Λεοντάριος, Λεοντάρης, Λεοντόκαρδος.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Φεβρουαρίου

Ο Όσιος Αγαπητός καταγόταν από την Καππαδοκία και γεννήθηκε από ευσεβείς και φιλόθεους γονείς. Έζησε κατά την εποχή των αυτοκρατόρων Διοκλητιανού (284 – 305 μ.Χ.) και Μαξιμιανού (285 – 305 μ.Χ.).Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα