Φαίη Σκορδά: «Είμαι ευχαριστημένη με την επιλογή μου, αλλά δεν έχει αποδώσει όπως θα ήθελα»
13:06 - 18/02/2023
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γειά Σου» έκανε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, […]
The post Φαίη Σκορδά: «Είμαι ευχαριστημένη με την επιλογή μου, αλλά δεν έχει αποδώσει όπως θα ήθελα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σκορδά για πρωινό: Είμαι ευχαριστημένη με την επιλογή μου, δεν έχει αποδώσει όπως θα ήθελα
Για την παρουσία της στο πρωινό του ΣΚΑΪ μίλησε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Γεια σου, με αφορμή την πρεμιέρα των Live απόψε για το The Voice. «Έχω ξανασυζητήσει στο παρελθόν για σόου απλώς είμαι της άποψης: ένα καρπούζι κάτω από τη μασχάλη κάθε φορά. Ούτως ή άλλως εγώ είμαι αφοσιωμένη στο πρωινό. Τώρα επειδή έτυχε να είναι μόνο τα 4 live του Voice στον ΣΚΑΪ, με χαρά είπα να το δοκιμάσω» δηλώνει η Φαίη Σκορδά, παραδεχόμενη πως ο μεγαλύτερός της φόβος είναι να μην… πέσει επί σκηνής. «Στο πρωινό περνάμε ωραία. Ήταν μία καινούργια αρχή για μένα, πέρασαν οι πρώτοι μήνες, φτιάξαμε μία ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου για τον ΣΚΑΪ. Με στηρίζουν και στηρίζω κι εγώ και προσπαθώ όσο μ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦαίη Σκορδά για το πρωινό: «Είμαι ευχαριστημένη με την επιλογή μου, δεν έχει αποδώσει όπως θα ήθελα»
Στην κάμερα της εκπομπής «Γειά Σου» μίλησε η Φαίη Σκορδά. Πιο συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, με αφορμή την πρεμιέρα των Live απόψε για το The Voice.Στην κάμερα της εκπομπής «Γειά Σου» μίλησε η Φαίη Σκορδά. Πιο συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, με αφορμή την πρεμιέρα των Live απόψε για το The Voice.«Έχω ξανασυζητήσει στο παρελθόν για σόου απλώς είμαι της άποψης: ένα καρπούζι κάτω από τη μασχάλη κάθε φορά. Ούτως ή άλλως εγώ είμαι αφοσιωμένη στο πρωινό. Τώρα επειδή έτυχε […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr