Ελένη Φιλίνη: Ο λόγος που δεν μαθεύτηκε ποτέ η προσωπική της ζωή και οι 2 πασίγνωστοι άνδρες που της χρέωσαν

22:50 - 18/02/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη στην εκπομπή «Ελένη». Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την μοναχικότητα που έχει επιλέξει να έχει, για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τον λόγο που δεν μάθαμε ποτέ για τους συντρόφους της. «Δεν με απασχολεί η εικόνα μου, καλό είναι να φροντίζουμε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Προειδοποιεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Κομμένοι οι χαρακτηρισμοί, γιατί δεν θα περάσει κανένας μας καλά»

Οι φράσεις που χρησιμοποιούν οι συναισθηματικά δυνατοί άνθρωποι όταν κάποιος προσπαθεί να τους χειραγωγήσει

Δημήτρης Ήμελλος: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» – Η σπαρακτική ανάρτηση της αδελφής του ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Ανδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Παππά: «Προτιμώ να έχω στο κόμμα μου αντάρτες, παρά κλέφτες και να τους συγκαλύπτω»

Φανή Χαλκιά: Η εξομολόγηση για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του συζύγου της, Λούη Καραμάνου και η στιγμή που «έσπασε»

Έμη Λιβανίου – Πέτρος Παππάς: Σπάνια κοινή εμφάνιση σε κοσμικό gala – Στο πλευρό της δημοσιογράφου και η κόρη της