Μαρία Κορινθίου για το πρόβλημα υγείας: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια, ο γιατρός μου βρήκε ανεύρισμα»
11:54 - 19/02/2023
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η Μαρία Κορινθίου, αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργικό κρεβάτι τις […]
The post Μαρία Κορινθίου για το πρόβλημα υγείας: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια, ο γιατρός μου βρήκε ανεύρισμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κορινθίου για το χειρουργείο που έκανε: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια»
«Ο γιατρός μου θα με σκοτώσει, θα γυρίσω αύριο στο "Πρωινό"» δήλωσε, μεταξύ άλλων - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Μαρία Κορινθίου: Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια, κατά τη διάρκεια της επέμβασης βρέθηκε ανεύρυσμα
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την επιστροφή της στο «Πρωινό» μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Η Μαρία Κορινθίου διαγνώστηκε τον Σεπτέμβριο με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδια της και είχε προγραμματίσει να μπει στο χειρουργείο μετά τις γιορτές. «Ήταν προγραμματισμένο να κάνω επέμβαση με λέιζερ, αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Κορινθίου: Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια, κατά τη διάρκεια της επέμβασης βρέθηκε ανεύρυσμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρία Κορινθίου για το χειρουργείo που έκανε: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια»
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαρία Κορινθίου: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια»
Η Μαρία Κορινθίου χειρουργήθηκε στο αριστερό της πόδι λόγω φλεβικής ανεπάρκειας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η επόμενη επέμβαση και οι…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρία Κορινθίου: Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια, ο γιατρός μου βρήκε ανεύρισμα
Για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο και την κράτησε εκτός τηλεόρασης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Μαρία Κορινθίου. «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια. Είχαμε προγραμματισμένο μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρισμα. Κι έτσι με… άνοιξαν κανονικά στο αριστερό πόδι» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου. «Όταν κουραζόμουν, η φλέβα πεταγόταν σαν να σπάσει. Το σώμα μου μιλούσε. Έπρεπε να το κάνω αυτό το χειρουργείο» προσθέτει. «Είμαι μπαταρισμένη. Θέλω 10 ημέρες για να βγάλω τα ράμματα. Φοράω αυτή την υπέροχη κάλτσα. Πρέπει να κάθομαι, να είμαι ξαπλωμένη και να έχω το πόδι ψηλά. Κάποια
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Κορινθίου για το χειρουργείo που έκανε: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια»
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και αποκάλυψε για πρώτη φορά τι την οδήγησε στο κρεβάτι του χειρουργείου. «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδια μου. Είχαμε προγραμματισμένο μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρυσμα. Κι έτσι με… […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Κορινθίου: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια, ο γιατρός μου βρήκε ανεύρυσμα»
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η Μαρία Κορινθίου, αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργικό κρεβάτι τις προηγούμενες ημέρες και την κράτησε μακριά από τις υποχρεώσεις της στο πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.
Διαβάστε το στο thebest.grΚορινθίου: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια – Κατά τη διάρκεια της επέμβασης βρέθηκε ανεύρυσμα»
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την επιστροφή της στο «Πρωινό» μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Η Μαρία Κορινθίου διαγνώστηκε τον Σεπτέμβριο με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδια της και είχε προγραμματίσει να μπει στο χειρουργείο μετά τις γιορτές. «Ήταν προγραμματισμένο να κάνω επέμβαση με λέιζερ, αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός […]
Το άρθρο Κορινθίου: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια – Κατά τη διάρκεια της επέμβασης βρέθηκε ανεύρυσμα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜαρία Κορινθίου για πρόβλημα υγείας της: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια, ο γιατρός μου βρήκε ανεύρισμα – Είμαι μπαταρισμένη»
Για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο και την κράτησε μακριά από τις υποχρεώσεις της στο πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1, μίλησε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».Για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο και την κράτησε μακριά από τις υποχρεώσεις της στο πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1, μίλησε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».«Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια. Είχαμε προγραμματισμένο μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Κορινθίου: Το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να χειρουργηθεί – «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια»
Η Μαρία Κορινθίου υποβλήθηκε την περασμένη Τρίτη 14/2 σε χειρουργική επέμβαση, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες
To άρθρο Μαρία Κορινθίου: Το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να χειρουργηθεί – «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Κορινθίου: Μιλάει για το πρόβλημα υγείας της – «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια»
Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την κράτησε μακριά από τις υποχρεώσεις της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Διαβάστε το στο neolaia.gr