Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου σε Μάριο: «Έλεγες ότι ήμουν απωθημένο σου, η αγάπη σου...»

22:52 - 19/02/2023

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου τα «έχωσε» με μερικά... γαλλίκα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη για το θέμα με την ΚαρολίναΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου: «Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ»

Απογοητευμένη είναι η τραγουδίστρια μετά την «προδοσία» του Μάριου Πρίαμου - Όσα δήλωσε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης

Διαβάστε το στο

Survivor All Star – Ελευθερίου σε Πρίαμο: «Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου, είσαι η ντροπή της Κύπρου»

Ο κακός χαμός έγινε με την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star της, καθώς μπήκε στην ομάδα του Μάριου Πρίαμου, με τον οποίο είχαν σχέση εκτός παιχνιδιού και είχαν την πρώτη τους επαφή έπειτα από την ερωτική έλξη που είχε ο Κύπριος παίκτης για την Καρολίνα Καλύβα. «Με τον […] Το άρθρο Survivor All Star – Ελευθερίου σε Πρίαμο: «Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου, είσαι η ντροπή της Κύπρου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου ξεμπρόστιασε τον Μάριο Πρίαμο! «Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου, με έλεγες αγάπη σου, μωρό σου»

Η Ελευθερία Ελευθερίου έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και έφερε τα πάνω-κάτω στο Survivor All Star.Η Ελευθερία Ελευθερίου έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και έφερε τα πάνω-κάτω στο Survivor All Star.Η Κύπρια τραγουδίστρια έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και προστέθηκε αμέσως, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής 19/02 μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, στην κόκκινη ομάδα όπου και βρίσκεται ο Μάριος Πρίαμος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες