Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star μετά την επεισοδιακή «εισβολή» της Ελευθερίας Ελευθερίου

09:06 - 20/02/2023

Μετά την επεισοδιακή «εισβολή» της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star, στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την τραγουδίστρια να είναι αρκετά θυμωμένη και να συζητά με τους συμπαίκτες της. «Είναι πάρα πολύς ο θυμός. Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ» λέει στην κάμερα η Ελευθερία Ελευθερίου. Στον αποψινό στίβο μάχης, οι δύο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καρολίνα Καλύβα: Η αντίδραση μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor

Η Καρολίνα Καλύβα είδε την επεισοδιακή είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο survivor all star και τα όσα είπε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε την πρώτη συνάντηση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και ξέσπασε μετά το ειδύλλιο με την Καρολίνα Καλύβα. «Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, πριν από τη συμμετοχή […] Το άρθρο Καρολίνα Καλύβα: Η αντίδραση μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»