Μαριάντα Πιερίδη για Ελευθερία Ελευθερίου: «Εγώ σιχάθηκα»
10:34 - 20/02/2023
Η Μαριάντα Πιερίδη εξέφρασε τη δική της άποψη για το πρωτοφανές σκηνικό στο Survivor All Star, που διαδραματίστηκε ανάμεσα στην […]
The post Μαριάντα Πιερίδη για Ελευθερία Ελευθερίου: «Εγώ σιχάθηκα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καρολίνα Καλύβα: «Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία Ελευθερίου»
Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» την Σοφιάνα Αβραμάκη και την Καρολίνα Καλύβα. Ο παρουσιαστής ρώτησε τις πρώην παίκτριες του Survivor για τις εντάσεις μεταξύ Ελευθερίας Ελευθερίου και Μάριου Πρίαμου. Η Καρολίνα Καλύβα τόνισε ότι στη θέση της τραγουδίστριας δεν θα είχε ασχοληθεί καθόλου. «Αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο όπως στην Ελευθερία, δεν θα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαριάντα Πιερίδη για Ελευθερία Ελευθερίου: «Εγώ σιχάθηκα»
Η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη, με αφορμή τη
To άρθρο Μαριάντα Πιερίδη για Ελευθερία Ελευθερίου: «Εγώ σιχάθηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαριάντα Πιερίδη για Ελευθερία Ελευθερίου: Καλά έκανε και μπήκε στη διαδικασία να το ξεκαθαρίσει on camera, αλλά μετά σιχάθηκα
Αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star
Διαβάστε το στο news.gr