Μαριάντα Πιερίδη για Ελευθερία Ελευθερίου: «Εγώ σιχάθηκα»

10:34 - 20/02/2023

Η Μαριάντα Πιερίδη εξέφρασε τη δική της άποψη για το πρωτοφανές σκηνικό στο Survivor All Star, που διαδραματίστηκε ανάμεσα στην […] The post Μαριάντα Πιερίδη για Ελευθερία Ελευθερίου: «Εγώ σιχάθηκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καρολίνα Καλύβα: «Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία Ελευθερίου»

Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» την Σοφιάνα Αβραμάκη και την Καρολίνα Καλύβα. Ο παρουσιαστής ρώτησε τις πρώην παίκτριες του Survivor για τις εντάσεις μεταξύ Ελευθερίας Ελευθερίου και Μάριου Πρίαμου. Η Καρολίνα Καλύβα τόνισε ότι στη θέση της τραγουδίστριας δεν θα είχε ασχοληθεί καθόλου. «Αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο όπως στην Ελευθερία, δεν θα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαριάντα Πιερίδη για Ελευθερία Ελευθερίου: «Εγώ σιχάθηκα»

Η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη, με αφορμή τη To άρθρο Μαριάντα Πιερίδη για Ελευθερία Ελευθερίου: «Εγώ σιχάθηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαριάντα Πιερίδη για Ελευθερία Ελευθερίου: Καλά έκανε και μπήκε στη διαδικασία να το ξεκαθαρίσει on camera, αλλά μετά σιχάθηκα

Αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο