Ράνια Τζίμα: «Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέπτη μου – Ακόμη και όταν με βλέπω στα βίντεο, δεν μου αρέσω»

17:00 - 20/02/2023

Η Ράνια Τζίμα, βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου. Η παρουσιάστρια To άρθρο Ράνια Τζίμα: «Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέπτη μου – Ακόμη και όταν με βλέπω στα βίντεο, δεν μου αρέσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ράνια Τζίμα: Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέφτη μου, δεν μου αρέσω καθόλου

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε για την καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή - «Η κόρη μου είναι χίπισσα» είπε μεταξύ άλλων

Διαβάστε το στο

Ράνια Τζίμα: “Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέπτη μου – Ακόμη και όταν με βλέπω στα βίντεο, δεν μου αρέσω”

Η Ράνια Τζίμα ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, μίλησε για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τη μονάκριβη κόρη της και τη δουλειά της. “Όταν πάω σε ψυχαγωγικές εκπομπές, αγχώνομαι πάρα πολύ. Το σκέφτομαι δύο μέρες νωρίτερα. Είναι άλλο το επιλέγουμε να κάνουμε στη δουλειά […] The post Ράνια Τζίμα: “Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέπτη μου – Ακόμη και όταν με βλέπω στα βίντεο, δεν μου αρέσω” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της