Μητσοτάκης: Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές

19:10 - 21/02/2023

«Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι. «Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από όταν ξεκίνησα την πολιτική μου διαδρομή το 2003 και η πρώτη μου εμφάνιση ήταν σε συγκέντρωση του Κώστα Καραμανλή στο Αιγάλεω», […] Το άρθρο Μητσοτάκης: Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υποψήφιος ξανά στον δυτικό τομέα Αθηνών ο Μητσοτάκης: Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές

«Εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο πρωθυπουργός σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης: «Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές – Δεν αργούν οι εκλογές»

«Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι. «Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από όταν ξεκίνησα την πολιτική μου διαδρομή το 2003 και η πρώτη μου εμφάνιση ήταν σε συγκέντρωση του Κώστα Καραμανλή στο Αιγάλεω», ... Περισσότερα To άρθρο Μητσοτάκης: «Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές – Δεν αργούν οι εκλογές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κ. Μητσοτάκης: Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές

«Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Διαβάστε το στο Zougla

Μητσοτάκης: Οι εκλογές δεν θα αργήσουν πολύ, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη

«Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι.

Διαβάστε το στο tovima

Μητσοτάκης: «Οι εκλογές δεν θα αργήσουν – Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη»

Στο Περιστέρι βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21.02.2023) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας την περιοχή πολιτικό του σπίτι, ενώ επισήμανε ότι δεν θα αργήσουν οι εκλογές. Στο Περιστέρι βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21.02.2023) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας την περιοχή πολιτικό του σπίτι, ενώ επισήμανε ότι δεν θα αργήσουν οι εκλογές. «Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μητσοτάκης από Περιστέρι: Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές

Μητσοτάκης από Περιστέρι: Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές ekomninou Tue, 21/02/2023 - 20:00

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Μητσοτάκης: «Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές»

Σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι μίλησε ο πρωθυπουργός

Διαβάστε το στο news.gr

Κυρ. Μητσοτάκης από Περιστέρι: Θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές

«Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι. «Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από όταν ξεκίνησα την πολιτική μου διαδρομή το 2003 και η πρώτη μου εμφάνιση ήταν σε συγκέντρωση του Κώστα Καραμανλή στο Αιγάλεω», […] Κυρ. Μητσοτάκης από Περιστέρι: Θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές

«Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι. «Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από όταν ξεκίνησα την πολιτική μου διαδρομή [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]