Έγκλημα στη Μύκονο: Η σύντροφος θύματος στο Tlive – «Μου είπαν ότι τον σκότωσαν, νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα»
16:38 - 22/02/2023
Η σύντροφος του 34χρονο Αλβανού που έπεσε νεκρός από το όπλο ενός 33χρονου Έλληνα στο άγριο
To άρθρο Έγκλημα στη Μύκονο: Η σύντροφος θύματος στο Tlive – «Μου είπαν ότι τον σκότωσαν, νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δολοφονία στη Μύκονο: «Μου είπαν ότι τον σκότωσαν και νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα» λέει η σύντροφος του θύματος
«Ήταν γνωστοί, το καλοκαίρι είχαν βγει για ποτό» δηλώνει η σύντροφος του 34χρονου για τη σχέση του με τον δράστη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣύντροφος θύματος: «Μου είπαν ότι τον σκότωσαν, νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα»
Η σύντροφος του 34χρονο Αλβανού που έπεσε νεκρός από το όπλο ενός 33χρονου Έλληνα στο άγριο έγκλημα που έγινε στη Μύκονο, τη Δευτέρα 20/2 μίλησε στο T-live. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η νεαρή καλλονή δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον αγαπημένο της. «Ο Γιάννης είχε καρδιά μικρού παιδιού. Ήταν το παιδί μου, […]
Το άρθρο Σύντροφος θύματος: «Μου είπαν ότι τον σκότωσαν, νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr