Αλέξανδρος Νικολαίδης: Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας το μετάλλιο από το 2004

17:22 - 22/02/2023

Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας παραδόθηκε από την οικογένεια του το μετάλλιο του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Η ανεκτίμητη αυτή δωρεά θα τοποθετηθεί στην ειδικά διαμορφωμένη προθήκη που δημιουργήθηκε στην αίθουσα «Αθήνα 2004»,  ως ένδειξη τιμής στα επιτεύγματα του, δίπλα σε σημαντικά αναμνηστικά από την Ολυμπιάδα του 2004 που αποτέλεσε σταθμό […] Το άρθρο Αλέξανδρος Νικολαίδης: Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας το μετάλλιο από το 2004 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας το μετάλλιο του από τους Αγώνες του 2004

Η παράδοση του μεταλλίου του αείμνηστου, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε από την σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη. Η ανεκτίμητη αυτή δωρεά θα τοποθετηθεί στην ειδικά διαμορφωμένη προθήκη που δημιουργήθηκε στην αίθουσα «Αθήνα 2004», ως ένδειξη τιμής στα επιτεύγματα του. Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας παραδόθηκε από την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη -που έφυγε πρόωρα ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας το μετάλλιο του από τους Αγώνες του 2004 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας το μετάλλιο που κέρδισε στους Αγώνες του 2004

Η παράδοση του μεταλλίου που κατέκτησε στους Αγώνες του 2004 ο αείμνηστος, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, στο Ολυμπιακό To άρθρο Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας το μετάλλιο που κέρδισε στους Αγώνες του 2004 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας το μετάλλιο του από τους Αγώνες του 2004

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας το μετάλλιο του από τους Αγώνες του 2004 22/02/2023 Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας παραδόθηκε από την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη -που έφυγε πρόωρα από τη ζωή- το μετάλλιο που κατέκτησε στην Ολυμπιάδα του 2004 . Η ανεκτίμητη αυτή δωρεά θα τοποθετηθεί στην ειδικά διαμορφωμένη προθήκη που δημιουργήθηκε στην αίθουσα «Αθήνα 2004», ως ένδειξη τιμής στα επιτεύγματα του, δίπλα σε σημαντικά αναμνηστικά από την Ολυμπιάδα του 2004 που αποτέλεσε σταθμό για την σύγχρονη Ελληνική ιστορία. Τα αργυρά μετάλλια του Ολυμπιονίκη, σε συνέχεια της συγκινητικής του επιθυμίας, δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα δόθηκαν σε φιλαν

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας το μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς του 2004

Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας παραδόθηκε το μετάλλιο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, από τους Ολυμπιακούς του 2004. Η δωρεά που έγινε από τη σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη, τοποθετήθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη προθήκη που δημιουργήθηκε στην αίθουσα «Αθήνα 2004». Τα αργυρά μετάλλια του Ολυμπιονίκη, σε συνέχεια της συγκινητικής του επιθυμίας, δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα δόθηκαν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς […] The post Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας το μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς του 2004 appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη