Σωτήρης Καλυβάτσης: «Από τη στιγμή που επήλθε η παύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, γύρισα σελίδα στη ζωή μου»

19:04 - 22/02/2023

Για την σελίδα που έχει αλλάξει στην ζωή του, μετά την παύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη μίλησε […] The post Σωτήρης Καλυβάτσης: «Από τη στιγμή που επήλθε η παύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, γύρισα σελίδα στη ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σωτήρης Καλυβάτσης: Όταν τελείωσε η συνεργασία μου με τον Αντώνη Κανάκη, άλλαξα σελίδα στην ζωή μου

“Έφτασα σε ένα αδιέξοδο, τελείωσε εκείνο το πράγμα, το συνειδητοποίησα, οπότε μετά κάτι έπρεπε να μου συμβεί” είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την απόφαση που πήρε να αλλάξει την ζωή του, μετά την παύση της συνεργασίας και ... Περισσότερα To άρθρο Σωτήρης Καλυβάτσης: Όταν τελείωσε η συνεργασία μου με τον Αντώνη Κανάκη, άλλαξα σελίδα στην ζωή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σωτήρης Καλυβάτσης: Όταν σταμάτησε η επικοινωνία και η συνεργασία με τον Κανάκη γύρισα σελίδα στη ζωή μου

«Υπάρχουν στιγμές που το χάνεις το χιούμορ. Δεν είμαι εκείνες τις στιγμές ούτε πολύ βολικός ούτε πολύ ευχάριστος» τόνισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου οι οποίοι τον φιλοξένησαν στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την σχέση του με την Υρώ Λούπη και τι θεωρεί πως την ενοχλεί στον ίδιο.«Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια. Ε, δεν ξέρω πολλά μπορεί. Το βάλατε και στο βίντεο, ότι δεν εκφράζω εύκολα τα συναισθήματά μου. Λέω τα πάντα… αλλά αν αγαπώ, στο δείχνω. Δεν θα πω αγάπη μου, σε αγαπώ κι αγάπησέ με. Είμαι λίγο… Τα κανιβαλίζω αυτά» είπε με αμηχανία ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ρώτησε τον λόγο, ο ηθο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σωτήρης Καλιβάτσης: "Όταν σταμάτησε η συνεργασία με τον Κανάκη γύρισα σελίδα στη ζωή μου"

Για την σελίδα που έχει αλλάξει στην ζωή του, μετά την παύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο Στούντιο 4.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Μετά τη συνεργασία μου με τον Αντώνη Κανάκη γύρισα σελίδα στη ζωή μου»

Σωτήρης Καλυβάτσης: Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 παραχώρησε σήμερα Τετάρτη (22/2) ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για την σελίδα που έχει αλλάξει στην ζωή του, μετά την παύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη. Σωτήρης Καλυβάτσης: «Μου αρέσει αυτό το πράγμα, να γυρνώ σελίδες, είναι μέσα […] Το άρθρο Σωτήρης Καλυβάτσης: «Μετά τη συνεργασία μου με τον Αντώνη Κανάκη γύρισα σελίδα στη ζωή μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»