Survivor All Star - Τάκης Καραγκούνιας: Μου αρέσει η Ελευθερία - Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει
21:26 - 22/02/2023
Survivor All Star: O Τάκης Καραγκούνιας εξέφρασε και σήμερα την συμπάθειά του για την Ελευθερία ΕλευθερίουΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας παραδέχθηκε ότι του αρέσει η Ελευθερία Ελευθερίου
Τον θαυμασμό που τρέφει για το πρόσωπο της Ελευθερίας Ελευθερίου, εξέφρασε ανοιχτά ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (22/02). Ο παίκτης των Μαχητών, μετά τα χθεσινοβραδινά πειράγματα του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο του νησιού, αναφέρθηκε στην τραγουδίστρια. «Μου αρέσει η Ελευθερία, δεν το κρύβω. Όμως δεν υπάρχει κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Είμαστε στη ζούγκλα, στο πουθενά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορούν να πουν δυο άνθρωποι. Αν και είναι δύσκολο να βρίσκεσαι με έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε αντίπαλη ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω δηλώσει εξ’ αρχής, πριν μπω στο παιχνίδι, ότι η Ελευθερία είναι ενδιαφέρον άνθρωπος» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤάκης Καραγκούνιας: «Μου αρέσει η Ελευθερία Ελευθερίου, ποτέ δεν ξέρεις»
Ο Τάκης Καραγκούνιας μετά τα σχόλια στο συμβούλιο με την Ελευθερία Ελευθερίου, μίλησε ανοιχτά στην κάμερα, αναφέροντας πως είναι μια γυναίκα η οποία του έχει κεντρίσει την προσοχή, εδώ και αρκετό καιρό. «Ότι μου αρέσει η Ελευθερία, μου αρέσει. Δεν το κρύβω, όμως δεν υπάρχει κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Είμαστε στο πουθενά και δεν […]
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor All Star - Τάκης Καραγκούνιας: «Μου αρέσει η Ελευθερία Ελευθερίου»
Μπορεί η Ελευθερία Ελευθερίου να μην έχει πια μέλλον με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, όμως κάποιος άλλος φαίνεται πως «την έχει βάλει στο μάτι».
Διαβάστε το στο thebest.grSurvivor All Star – Τάκης Καραγκούνιας: «Μου αρέσει η Ελευθερία Ελευθερίου, ποτέ δεν ξέρεις»
Ο Τάκης Καραγκούνιας μετά τα σχόλια στο συμβούλιο με την Ελευθερία Ελευθερίου, μίλησε ανοιχτά στην κάμερα,
To άρθρο Survivor All Star – Τάκης Καραγκούνιας: «Μου αρέσει η Ελευθερία Ελευθερίου, ποτέ δεν ξέρεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr