My Style Rocks – Στέλιος Κουδουνάρης: Εμένα δεν θα με ειρωνεύεσαι γιατί αλλιώς θα είμαι ή εγώ ή εσύ εδώ, κατάλαβες τι σου είπα;

04:30 - 23/02/2023

Καθόλου καλά δεν πηγαίνουν τα πράγματα για την Βασιλική στο My Style Rocks, αφού με την αγενή συμπεριφορά της έχει δημιουργήσει πολλά μέτωπα στον διαγωνισμό μόδας. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/2) ειρωνεύτηκε τον Στέλιο Κουδουνάρη κι ήρθε σε σύγκρουση μαζί του, με αποτέλεσμα να ξεσπάει χαμός στο πλατό. «Δεν θα σε δικάσω. Αν είχα την δυνατότητα να σου μιλήσω για αυτό που έκανες χθες – αποκάλεσε «βούρλο» τη Χριστιάννα κάνοντας έξαλλους την Κατερίνα Καραβάτου και τους κριτές -, θα σου μιλούσα διαφορετικά. Εγώ είμαι εδώ να κάνω την δουλειά μου. Αν έχεις την μύγα και μυγιάζεσαι, καλά θα κάνεις να τα βρεις με τον εαυτό σου αυτά τα πράγματα. Αν δεν αισθάνεσαι καλά με την δική σου συμπεριφορά, ν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας