Κόμπι Μπράιαντ: Όταν έλεγε στον Μακ Γκρέιντι «θέλω να πεθάνω νέος να γίνω αθάνατος» (βίντεο)

10:04 - 28/01/2020

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις που προχώρησε ο πρώην σταρ του ΝΒΑ, Τρέισι Μακ Γκρέιντι για τον Κόμπι Μπράιαντ και τα όσα του είχε εκμυστηρευτεί χρόνια πριν. Μιλώντας στο ESPN, ο Μακ Γκρέιντι είπε πως ο Κόμπε Μπράιαντ του είχε πει στο ξεκίνημα της καριέρας του ότι θέλει να πεθάνει νέος και γίνει αθάνατος. «Μου έλεγε: Θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να περάσω στην αθανασία. Θέλω να κάνω την καριέρα μου, να γίνω και καλύτερος από τον Μάικλ Τζόρνταν. Τότε σκεφτόμουν ότι ήταν τελείως τρελός που μου τα έλεγε αυτά είπε φανερά συγκινημένος ο Μακ Γκρέιντι για τον θάνατο του 41χρονου Κόμπι. Πάντως, ο πρώην NBAer έσπευσε να συμπληρώσει πως ο Κόμπι Μπράιαντ τα έλεγε αυτά πριν αποκτήσει παιδιά. «Είμαι σίγουρο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχιαστική “εξομολόγηση”! “Θέλω να πεθάνω νέος, να περάσω στην αθανασία”

Η αποκάλυψη του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Τρέισι Μακ Γκρέιντι, για όσα του είχε εκμυστηρευτεί σε ανύποπτο χρόνο ο Κόμπι Μπράιαντ, προκαλεί... ανατριχίλα. To άρθρο Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχιαστική “εξομολόγηση”! “Θέλω να πεθάνω νέος, να περάσω στην αθανασία” δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο

Κόμπι Μπράιαντ: Η ανατριχιαστική δήλωσή του - «Θέλω να πεθάνω νέος, να περάσω στην αθανασία»

Ο «Black Mamba» πέτυχε τα πάντα στην ζωή του και «έφυγε» στα 41 του χρόνια.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κόμπι Μπράιαντ: «Θέλω να πεθάνω νέος, να γίνω αθάνατος»

Συγκλονισμένη παραμένει η παγκόσμια κοινότητα και κυρίως η αθλητική από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και άλλων οκτώ ανθρώπων...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κόμπι Μπράιαντ: Θέλω να πεθάνω νέος, να περάσω στην αθανασία

Ένας ακόμα από τους παίκτες που κόσμησαν με την παρουσία τους το ΝΒΑ και κλήθηκαν να μιλήσουν για τον αδικοχαμένο, Κόμπι Μπράιαντ. Ο Τρέισι Μακ Γκρέιντι βρέθηκε στον “αέρα” του ESPN και έκανε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον “black mamba”.“Μου έλεγε “θέλω να πεθάνω νέος,

Διαβάστε το στο madata.gr

Όταν ο Κόμπι Μπράιαντ δήλωνε ότι θέλει να πεθάνει νέος, να περάσει στην αθανασία (βίντεο)

Το φως της δημοσιότητας βλέπει μια ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον Κόμπι Μπράιαντ, την οποία έκανε άλλος ένας σταρ του NBA, ο Τρέισι Μακ Γκρέιντι. Ο ίδιος, μιλώντας στο ESPN μετά το δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ ο Μακ Γκρέιντι, σόκαρε τον κόσμο: “Ο Κόμπι μου είχε πει “θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να περάσω στην αθανασία. […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις