Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε λάθος, σκοτώστε με – Δεν ήξερα ότι απαγορευόταν»
12:30 - 23/02/2023
Για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε με το βίντεο των παιδιών της στον ιμάντα του αεροδρομίου, μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».Για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε με το βίντεο των παιδιών της στον ιμάντα του αεροδρομίου, μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».«Έχουμε αποτρελαθεί και όσο μεγαλώνουν γίνονται τόσο πιο απολαυστικά. Μιλάνε, τρέχουν, παίζουν. Είναι φανταστικά» δηλώνει για τα δίδυμα κορίτσια της η Χριστίνα Μπόμπα. «Δεν έχουν πάει σχολείο. Εγώ δεν δούλευα, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε ένα λάθος, δεν το ήξερα, σκοτώστε με»
Σάλος με βίντεο που ανέβασε στο instagram η Χριστίνα Μπόμπα. Έβαλε τα δίδυμα στον ιμάντα αποσκευών στο αεροδρόμιο.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb«Κάναμε λάθος, σκοτώστε με!»: Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά
Τη δική της απάντηση έδωσε η Χριστίνα Μπόμπα αναφορικά με τα «πυρά» που δέχτηκε για ένα βίντεο στο Instagram της. Μιλώντας στην κάμερα του «Super Κατερίνα» παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος και πως δεν ήξερε αν μία τέτοια κίνηση απαγορεύεται. Πιο αναλυτικά, είπε: «Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια […]
Διαβάστε το στο irafina.gr