H Χριστίνα Μπόμπα απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το βίντεο με τα δίδυμα στο αεροδρόμιο

12:42 - 23/02/2023

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε με τις δίδυμες κορούλες της στα social media. Να θυμίσουμε ότι η Χριστίνα Μπόμπα ανήρτησε ένα βίντεο από το αεροδρόμιο, όπου οι μικρές κάθονται στον ιμάντα των αποσκευών […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Μπόμπα: Απαντά μετά τον σάλο με το βίντεο των διδύμων στο αεροδρόμιο – «Κάναμε λάθος, σκοτώστε μας»

Αντιδράσεις προκλήθηκαν στα social media με ένα βίντεο που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα από το αεροδρόμιο To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Απαντά μετά τον σάλο με το βίντεο των διδύμων στο αεροδρόμιο – «Κάναμε λάθος, σκοτώστε μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντησή της μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο με τις δίδυμες στο αεροδρόμιο – “Κάναμε λάθος, σκοτώστε μας”

Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά για πρώτη φορά μετά τον σάλο που ξέσπασε με αφορμή ένα βίντεο που είχε ανεβάσει με τις δίδυμες κορούλες της να κάθονται στον ιμάντα των αποσκευών, του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Η Influencer μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι απαγορευόταν να βάλει τα παιδιά πάνω στον ιμάντα. Μετά […] The post Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντησή της μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο με τις δίδυμες στο αεροδρόμιο – “Κάναμε λάθος, σκοτώστε μας” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»