Κατερίνα Καινούργιου: «Η αλήθεια θα λάμψει»
11:42 - 24/02/2023
Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πάρει θέση για τα δημοσιεύματα που αφορούν στον Νίκο Κοκλώνη. Μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε τα πράγματα. «Επειδή διαβάζω διάφορα και στα social media με τοξικότητα και χαιρεκακία, και άρθρα που με στεναχωρούν. Ήταν η κοπή πίτας του Alpha και εγώ επέλεξα να μην […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Η αλήθεια θα λάμψει» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Κοκλώνη: «Η αλήθεια θα λάμψει»
Η παρουσιάστρια σχολίασε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο παραγωγός και στενός της φίλος, διερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Κοκλώνη: «Η αλήθεια θα λάμψει»
Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο παραγωγός και στενός της φίλος, διερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Κοκλώνη: «Είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει»
Το δικό της σχόλιο για τον Νίκο Κοκλώνη και την υπόθεση που έχει ξεσπάσει εναντίον του το τελευταίο 24ωρο έκανε […]
The post Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Κοκλώνη: «Είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Καινούργιου για Νίκο Κοκλώνη: «Είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει»
Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πει δύο λόγια για τις πληροφορίες που τον θέλουν να ελέγχεται
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Κοκλώνη: «Είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Καινούργιου για Κοκλώνη: «Η αλήθεια θα λάμψει»
«Έχει ευεργετήσει πολύ κόσμο στο παρελθόν»
Διαβάστε το στο news.grΚατερίνα Καινούργιου για Νίκο Κοκλώνη: «Είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει»
Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πει δύο λόγια για τις πληροφορίες που θέλουν τον Νίκο Κοκλώνη να ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Η παρουσιάστρια τόνισε ότι στέκεται δίπλα στον τηλεοπτικό παραγωγό και φίλο της, ο οποίος την έχει στηρίξει. «Επειδή διαβάζω διάφορα και στα σόσιαλ μίντια με τοξικότητα και χαιρεκακία, και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚατερίνα Καινούργιου για Νίκο Κοκλώνη: «Είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει»
Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλά ο φίλος μου».
Διαβάστε το στο neolaia.gr