Α.Κούγιας για ΠΑΟΚ και Ξάνθη: «Άλλη απόφαση εκτός από τον υποβιβασμό θα ισούται με παράβαση καθήκοντος»
11:27 - 28/01/2020
Την άποψη πως οτιδήποτε άλλο εκτός από τον υποβιβασμό για ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα αποτελεί παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των δικαστών που θα κληθούν να αποφασίσουν εξέφρασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Αλέξης Κούγιας.
The post Α.Κούγιας για ΠΑΟΚ και Ξάνθη: «Άλλη απόφαση εκτός από τον υποβιβασμό θα ισούται με παράβαση καθήκοντος» appeared first on EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας για πόρισμα ΕΕΑ για ΠΑΟΚ-Ξάνθη : Άλλη απόφαση πέραν του υποβιβασμού θα είναι παράβαση καθήκοντος
Την άποψή του πως οποιαδήποτε άλλη απόφαση εκτός από υποβιβασμό για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, θα αποτελεί παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των δικαστών που θα κληθούν να αποφασίσουν εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας
Διαβάστε το στο Κούγιας για πόρισμα ΕΕΑ για ΠΑΟΚ-Ξάνθη : Απόφαση πέραν του υποβιβασμού θα είναι παράβαση καθήκοντος
Την άποψή του πως οποιαδήποτε άλλη απόφαση εκτός από υποβιβασμό για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, θα αποτελεί παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των δικαστών που θα κληθούν να αποφασίσουν εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας
Διαβάστε το στο tovimaΔήλωση – «φωτιά»: Ο Κούγιας είναι ξεκάθαρος – Άλλη απόφαση εκτός από τον υποβιβασμό θα είναι παράβαση καθήκοντος
Την άποψη πως οτιδήποτε άλλο εκτός από τον υποβιβασμό για ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα αποτελεί παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των δικαστών που θα κληθούν να αποφασίσουν εξέφρασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Αλέξης Κούγιας. «Προσωπικά, με αυτά που έχω υπόψη μου, είναι αδύνατο να υπάρξει άλλη απόφαση» είπε ο κ. Κούγιας» […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΚούγιας για πόρισμα ΕΕΑ στον ΘΕΜΑ 104,6: Άλλη απόφαση εκτός από τον υποβιβασμό θα είναι παράβαση καθήκοντος
Lamianow.gr
Κούγιας για πόρισμα ΕΕΑ στον ΘΕΜΑ 104,6: Άλλη απόφαση εκτός από τον υποβιβασμό θα είναι παράβαση καθήκοντος
Η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι δεσμευτική και ουδέποτε έχει ανατραπεί - Σε έναν μήνα θα έχουν τελειώσει οι διαδικασίες - Θύελλα από την είσηγηση-βόμβα της ΕΕΑ.
Κούγιας για πόρισμα ΕΕΑ στον ΘΕΜΑ 104,6: Άλλη απόφαση εκτός από τον υποβιβασμό θα είναι παράβαση καθήκοντος
Lamianow Lamianow
Διαβάστε το στο lamianow.grΚούγιας: «Άλλη απόφαση εκτός από τον υποβιβασμό θα είναι παράβαση καθήκοντος»
Την άποψη πως οτιδήποτε άλλο εκτός από τον υποβιβασμό για ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα αποτελεί παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των δικαστών που θα κληθούν να αποφασίσουν εξέφρασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Αλέξης Κούγιας. «Προσωπικά, με αυτά που έχω υπόψη μου, είναι αδύνατο να υπάρξει άλλη απόφαση» είπε ο κ. Κούγιας» […]
Διαβάστε το στο thessports.gr