Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη στον αέρα για την απώλεια του πατριού της – «Η δική μου εβδομάδα ήταν δύσκολη»

14:18 - 25/02/2023

Μία από τις δυσκολότερες εβδομάδες βίωσε η Ναταλία Γερμανού, αφού πριν από λίγες ημέρες έφυγε από την ζώ ο πατριός […] The post Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη στον αέρα για την απώλεια του πατριού της – «Η δική μου εβδομάδα ήταν δύσκολη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινημένη η Ναταλία Γερμανού για την απώλεια του πατριού της – «Η δική μου εβδομάδα ήταν δύσκολη»

Πολύ δύσκολη ήταν εβδομάδα που βίωσε η Ναταλία Γερμανού, αφού πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ο πατριός της, Γιώργος Δερτιλής. Η παρουσιάστρια μίλησε μέσα από την εκπομπή για το δυσάρεστο γεγονός κι εκφράστηκε με πολύ τρυφερά λόγια: «Η δική μου εβδομάδα ήταν λίγο δύσκολη. Ίσως θα τα διαβάσατε. Κι από εμένα την αγάπη μου στην μητέρα μου γιατί έχασε τον άντρα της κι όταν είσαι 30 χρόνια με έναν άνθρωπο. Αυτός ο υπέροχος πατριός μου. Ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους. Ο Γιώργος συνδύαζε αυτά τα τρία πράγμα, παιδεία, ευγένεια και καλοσύνη. Όταν ένας άνθρωπος έχει αυτά τα τρία πράγματα, πως να μην τον αγαπήσεις; Πόσα πράγματα έμαθα από αυτό το άνθρωπο. Πόσες συζητήσεις κάναμε. Καλό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής για την απώλεια του πατριού της

Δύσκολες στιγμές βίωσε η Ναταλία Γερμανού, αφού πριν από λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή ο πατριός της, Γιώργος Δερτιλής. Δύσκολες στιγμές βίωσε η Ναταλία Γερμανού, αφού πριν από λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή ο πατριός της, Γιώργος Δερτιλής. Η παρουσιάστρια μίλησε μέσα από την εκπομπή για το δυσάρεστο γεγονός κι εκφράστηκε με πολύ τρυφερά λόγια: «Η δική μου εβδομάδα ήταν λίγο δύσκολη. Ίσως θα τα διαβάσατε. Κι από εμένα την αγάπη μου στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη η παρουσιάστρια για τον θάνατο του πατριού της – “Θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου”

Η Ναταλία Γερμανού βίωσε δύσκολες στιγμές αυτή την εβδομάδα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατριός της. Ο λόγος για τον σπουδαίο ιστορικό Γιώργου Δερτιλή, ο οποίος ήταν σύζυγος της μητέρας της, Εριέττας Μαυρουδή. Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής της, “Καλύτερα δεν γίνεται”, η παρουσιάστρια δέχτηκε τα συλλυπητήρια από τους συνεργάτες της και στη συνέχεια αποχαιρέτησε […] The post Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη η παρουσιάστρια για τον θάνατο του πατριού της – “Θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο