Νίκος Κοκλώνης: «Τα περισσότερα είναι ψέματα, ο Κοκλώνης είναι εδώ, δεν θα σας αφήσω να πειράξετε 600 εργαζόμενους»

02:26 - 26/02/2023

Μέσα από το νέο επεισόδιο του J2US ήρθε ο Νίκος Κοκλώνης να δώσει τη δική του απάντηση, το βράδυ του Σαββάτου, στα […] The post Νίκος Κοκλώνης: «Τα περισσότερα είναι ψέματα, ο Κοκλώνης είναι εδώ, δεν θα σας αφήσω να πειράξετε 600 εργαζόμενους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κοκλώνης: Tα περισσότερα είναι ψέματα, σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους

«Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε», πρόσθεσε

Διαβάστε το στο

Νίκος Κοκλώνης: «Τα περισσότερα είναι ψέματα» - «Δε θα σας αφήσω να πειράξετε 600 εργαζόμενους»

Για τα όσα γράφονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα, για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Κοκλώνη, απάντησε ο ίδιος, μέσα από το show J2US του Σαββάτου. «Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω» είπε με νόημα ο Νίκος Κοκλώνης. Στην αποφώνησή του, αμέσως μετά την αποχώρηση του ζευγαριού Τζούλια Νόβα – Ρία ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Κοκλώνης: «Τα περισσότερα είναι ψέματα» - «Δε θα σας αφήσω να πειράξετε 600 εργαζόμενους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νίκος Κοκλώνης: Τα περισσότερα είναι ψέματα, δεν θα σας αφήσω να πειράξετε 600 εργαζόμενους

Για την υπόθεση ελέγχου του από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος τοποθετήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης κατά την αποφώνη του J2US, όπως είχε προαναγγήλει στο ξεκίνημα της εκπομπής. «Σας υποσχέθηκα ότι θα δώσω κάποιες απαντήσεις και θα πω κάτι. Τώρα είμαι ο επιχειρηματίας, όχι ο παρουσιαστής και θέλω να σας πω το εξής. Θέλω λίγο την προσοχή σας. Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα είναι ψέματα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε ότι κάτι θα γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης, λοιπόν, είναι εδώ. Ρωτήστε με ότι θέλετε, όποιος θέλει, ο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Κοκλώνης: Τα περισσότερα που ακούγονται είναι αισχρά ψέματα, δεν θα σας αφήσω να πειράξετε 600 εργαζόμενους

Νίκος Κοκλώνης: Για την υπόθεση ελέγχου του από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος τοποθετήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης κατά την αποφώνηση του J2US, όπως είχε προαναγγείλει στο ξεκίνημα της εκπομπής στην οποία είναι και ο παραγωγός. Να σημειωθεί πως εφεξής το εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό ΟΚ! που ανήκει στην Barking Well Media θα κυκλοφορεί αυτόνομα στα περίπτερα […] Το άρθρο Νίκος Κοκλώνης: Τα περισσότερα που ακούγονται είναι αισχρά ψέματα, δεν θα σας αφήσω να πειράξετε 600 εργαζόμενους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Νίκος Κοκλώνης: «Σχεδόν όλα που γράφτηκαν είναι ψέματα – Είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις»

Στο τέλος του δεύτερου J2US, ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε στον σάλο που δημιουργήθηκε από τις πληροφορίες To άρθρο Νίκος Κοκλώνης: «Σχεδόν όλα που γράφτηκαν είναι ψέματα – Είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκος Κοκλώνης: Δεν θα σας αφήσω να πειράξετε τους εργαζομένους μου

Ο Νίκος Κοκλώνης πήρε θέση για το πόρισμα από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος και απάντησε στον αέρα του J2US. Ήδη σχεδόν από την έναρξη του σόου, ο CEO της BarkingWell είχε προϊδεάσει το κοινό πως στο τέλος της βραδιάς θα μιλούσε ως… επιχειρηματίας. Φτάνοντας προς το φινάλε, ο οικοδεσπότης του σόου πήρε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Κοκλώνης: "Tα περισσότερα είναι ψέματα, σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους"

"Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο