Νίκος Κοκλώνης: «Σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους»
02:38 - 26/02/2023
Όπως είχε προλογίσει από την έναρξη του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης έστειλε το μήνυμά του ως επιχειρηματίας στο φινάλε του σόου. «Σας υποσχέθηκα ότι θα δώσω κάποιες απαντήσεις. Τώρα είμαι ο επιχειρηματίας και όχι ο παρουσιαστής και θέλω να σας πω το εξής: Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, […]
The post Νίκος Κοκλώνης: «Σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κοκλώνης: Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Μη στοχεύετε μία εταιρεία με 600 εργαζόμενους που ζουν από αυτήν
Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα γράφονται και ακούγονται για την υπόθεση ελέγχου από την Αρχή Ξεπλύματος…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚοκλώνης: Σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους – Σχεδόν όλα, είναι ψέματα
Ο παρουσιαστής - παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, σχολίασε δημόσια, όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες ότι ελέγχεται από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, για υπόθεση απάτης, σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, στην οποία εμφανίζεται ως επικεφαλής. O παρουσιαστής, στην έναρξη του τηλεοπτικού σόου, «Just the 2 of Us», ανέφερε: «Το Σαββατοκύριακο του καρναβαλιού ξεκίνησε για
Το άρθρο Κοκλώνης: Σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους – Σχεδόν όλα, είναι ψέματα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΚοκλώνης: «Σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους, είμαι εδώ να δώσω απαντήσεις» (VID)
Ο Νίκος Κοκλώνης με το τέλος του show “Just the 2 of us”, θέλησε να δώσει τις δικές του απαντήσεις ως… επιχειρηματίας, σηκώνοντας ασπίδα πάνω απ’ τους 600 εργαζόμενους της εταιρείας του, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος είναι εδώ για να δώσει απαντήσεις. Δείτε το βίντεο:
The post Κοκλώνης: «Σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους, είμαι εδώ να δώσω απαντήσεις» (VID) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΝίκος Κοκλώνης: «Σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρία με 600 εργαζόμενους» – «Είμαι εδώ για απαντήσεις»
«Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω»
Διαβάστε το στο news.gr