Γιάννης Πουλόπουλος: «Με έχουν απατήσει, του πέταξα ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο»

15:00 - 26/02/2023

Σε αποκαλύψεις για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία πέρασε ο Γιάννης Πουλόπουλος σε συνέντευξή του To άρθρο Γιάννης Πουλόπουλος: «Με έχουν απατήσει, του πέταξα ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Πουλόπουλος: Μετά από έξι χρόνια έμαθε πως τον απάτησαν με μειλ στην Μπακοδήμου – «Του πέταξα ένα ποτήρι κρασί»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε ένα περιστατικό από το παρελθόν, όταν έμαθε μετά από καιρό μέσω της Μαρίας Μπακοδήμου, πως τον απάτησαν. «Μου έχει τύχει μια φορά να με απατήσουν, τουλάχιστον έτσι ξέρω. Είχε τύχει να λάβει η Μαρία Μπακοδήμου ένα μέιλ που έλεγε “πείτε στον Γιάννη πως το 2008, όταν έλειπε για τη Eurovision με την Καλομοίρα, ήμουν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση που είχε τότε”», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Γεια σου». «Μετά από έξι χρόνια και παρόλο που το πρόσωπο που με απάτησε δεν ήταν πια στη ζωή μου, πήγα, το βρήκα και να στο πω κομψά, του πέταξα ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της