Νταμπράουσκας: «Πήραμε δύσκολη νίκη, οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν χαρακτήρα»

18:20 - 26/02/2023

Νταμπράουσκας: «Πήραμε δύσκολη νίκη, οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν χαρακτήρα» 26/02/2023 Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ προκειμένου να κερδίσουν τον Ιωνικό στάθηκε ο Βάλντας Νταμπράουσκας. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όποιος σκόραρε πρώτος, μπορεί να ήταν σε καλύτερη θέση. Το γήπεδο δεν μας βοήθησε, σε άλλα εκτός έδρας ήμασταν πιο αποφασιστικοί στα τελειώματά μας. Είμαι χαρούμενος για τον χαρακτήρα κάποιων παικτών», ανέφερε αρχικά μετά το παιχνίδι στην κάμερα της Cosmote TV, ο Λιθουανός τεχνικός των «Ομιλητών» για να προσθέσει: «Στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν παίζουμε καλά αλλά προσπαθούμε να κερδίσουμε.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νταμπράουσκας: «Οι παίκτες έβγαλαν χαρακτήρα» (vid)

Στον χαρακτήρα που έβγαλαν οι παίκτες του ΟΦΗ στάθηκε ο Βάλντας Νταμπράουσκας μετά τη νίκη επί του Ιωνικού στη Νίκαια.

Διαβάστε το στο

Νταμπράουσκας: «Δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικό χώρος, οι παίκτες μου έβγαλαν χαρακτήρα»

Για τη νίκη επί του Ιωνικού αλλά και το πόσο δύσκολη επικράτησαν ήταν μίλησε ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Διαβάστε το στο

Νταμπράουσκας: «Οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν χαρακτήρα»

Ο προπονητή του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του στη νίκη (0-2) επί του Ιωνικού.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)