Survivor: Άδειασμα all star από την Ελευθερία στον Μάριο – «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;»

21:36 - 26/02/2023

Με άγριες διαθέσεις μπήκε στο Survivor All Star και συνεχίζει ακάθεκτη, καθώς φαίνεται, η Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με τον Μάριο Πρίαμο […] The post Survivor: Άδειασμα all star από την Ελευθερία στον Μάριο – «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου «αδειάζει» τον Μάριο Πριάμο – «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;»

«Γιατί, Μάριε, μου λες ότι το δημιουργώ εγώ;», αναρωτήθηκε η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο

Άδειασμα all star από την Ελευθερία στον Μάριο: «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Το παίζεις και Δον Ζουάν» (vid)

«Είσαι ο Δον Ζουάν του Survivor 2023! Εντάξει, Μάριε Πρίαμε μου, γελάω...» είπε έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου

Διαβάστε το στο

Άδειασμα all star από την Ελευθερία στον Μάριο: «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Το παίζεις και Δον Ζουάν» (vid)

«Είσαι ο Δον Ζουάν του Survivor 2023! Εντάξει, Μάριε Πρίαμε μου, γελάω…» είπε έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου Με άγριες διαθέσεις μπήκε στο Survivor All Star και συνεχίζει ακάθεκτη, καθώς φαίνεται, η Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Έτσι, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, η γοητευτική […] The post Άδειασμα all star από την Ελευθερία στον Μάριο: «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Το παίζεις και Δον Ζουάν» (vid) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο