Survivor: Άδειασμα all star από την Ελευθερία στον Μάριο – «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;»
21:36 - 26/02/2023
Με άγριες διαθέσεις μπήκε στο Survivor All Star και συνεχίζει ακάθεκτη, καθώς φαίνεται, η Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με τον Μάριο Πρίαμο […]
The post Survivor: Άδειασμα all star από την Ελευθερία στον Μάριο – «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου «αδειάζει» τον Μάριο Πριάμο – «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;»
«Γιατί, Μάριε, μου λες ότι το δημιουργώ εγώ;», αναρωτήθηκε η τραγουδίστρια
Διαβάστε το στο Άδειασμα all star από την Ελευθερία στον Μάριο: «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Το παίζεις και Δον Ζουάν» (vid)
«Είσαι ο Δον Ζουάν του Survivor 2023! Εντάξει, Μάριε Πρίαμε μου, γελάω...» είπε έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου
Διαβάστε το στο Άδειασμα all star από την Ελευθερία στον Μάριο: «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Το παίζεις και Δον Ζουάν» (vid)
«Είσαι ο Δον Ζουάν του Survivor 2023! Εντάξει, Μάριε Πρίαμε μου, γελάω…» είπε έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου Με άγριες διαθέσεις μπήκε στο Survivor All Star και συνεχίζει ακάθεκτη, καθώς φαίνεται, η Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Έτσι, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, η γοητευτική […]
The post Άδειασμα all star από την Ελευθερία στον Μάριο: «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Το παίζεις και Δον Ζουάν» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr