Κόλμαν: «Αξίζαμε τον βαθμό της ισοπαλίας»

21:38 - 26/02/2023

Κόλμαν: «Αξίζαμε τον βαθμό της ισοπαλίας» 26/02/2023 Ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Άρη, μείωσε στο δεύτερο σε 2-1, αλλά όπως τονίζει ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Κρις Κόλμαν, οι παίκτες του μπορούσαν και άξιζαν το βαθμό της ισοπαλίας. Όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο προπονητής του Ατρομήτου: «Νομίζω ότι τουλάχιστον μας άξιζε ο ένας βαθμός της ισοπαλίας, είχαμε καλές στιγμές, δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον Άρη, το ξέραμε. Είμαι χαρούμενος με πολλά που είδα από τους παίκτες μου, ειδικά από την απόδοση τους στο τέλος . Χάσαμε αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες». Για το

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόουλμαν: «Αξίζαμε την ισοπαλία»

O Άρης επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου και ουσιαστικά έκλεισε θέση για τα Play Off, με τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, Κρις Κόουλμαν, να υποστηρίζει ότι η ομάδα του άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας. Όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο προπονητής του Ατρομήτου: «Νομίζω ότι τουλάχιστον μας άξιζε ο ένας βαθμός της ισοπαλίας, […] The post Κόουλμαν: «Αξίζαμε την ισοπαλία» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)